Pizzabud bär på sorglig hemlighet – bryter ihop när liten pojke ser honom i ögonen och kastar sig i hans famn

När vi möter människor vi inte känner har vi ingen aning om vad de har i bagaget. Varje dag passerar vi, eller till och med pratar med personer som till synes verkar lyckliga, men som i själva verket bär på en stor sorg. En kollega, en brevbärare vi hälsar på, eller den där kassörskan kan må så dåligt att de har svårt att stiga upp på morgonen, utan att vi har en aning.

Av någon anledning verkar barn känna på sig sånt här. Så verkar det åtminstone ha varit i det här fallet med pizzabudet Ryan.

Hade förlorat sin dotter

Ryan Catterson arbetar som utkörare för Wicked Good Pizza på Rhode Island i USA, ett jobb han tyckte var roligt tills han förlorade sin 16-åriga dotter, som tragiskt dog samma vecka.

Ryans sorg var outhärdlig, och ensamheten slog honom som ett hugg i magen.

Ryan passerade hus efter hus och körde ut pizza, och önskade de familjer han såg en fin kväll. Men vid ett hus hände något.

När Ryan kom till Lindsey Sheelys hem hann han inte ens upp på verandan innan familjens tvåårige son Cohen öppnade ytterdörren.

2-åring tröstade pizzabudet

Cohen såg Ryan i ögonen, och rusade rakt fram mot honom, sedan omfamnade den lille pojken honom, som om han kände hans sorg.

”Det var bara det att det var perfekt timing för det. Jag hade berättat för familjen hur stort behov jag var av kramar, och så kommer den fina lilla pojken och ger mig en”, berättar en märkbart rörd Ryan, som fick stort tröst av pojkens kram.

Här fångar övervakningskameran vid dörren den hjärtvärmande kramen som betydde mycket för Ryan, som aldrig mer skulle få krama sin dotter.

Dela gärna denna fina berättelse med andra. En kram kan göra stor skillnad för en person som sörjer.