Pizzabudet får sitt livs överraskning när han skickas ut för en speciell leverans.

Jeff Louis arbetar med att leverera pizza till kunder som beställt mat i Mentor, Ohio. Häromdagen fick han vara med om någonting som skulle visa sig förändra hans liv radikalt. Jeff hade blivit ombedd att komma in lite tidigare trots att han egentligen skulle starta sitt arbetsskift först klockan 12.00.

Han hade en körning till kyrkan Life Point och de skulle visa sig ha en ordentlig överraskning till 22-åringen. Det som hände var att han fick leverera pizzorna och fick sedan av församlingen dricks på hela 700 dollar, vilket motsvarar strax över 6 000 svenska kronor.

Screen Shot 2015-11-30 at 1.57.11 PM

Efter händelsen var Jeff så rörd att han valde att dela detta genom en video på YouTube. Hans känslor och tårfyllda ögon har nu nått tusentals som visar sin värme till Jeff.

Jeff blev ombedd att leverera pizzorna och en efter en i kyrkan gav honom dricks.

”Det hände en så fantastisk sak i dag”, säger en tårögd Jeff i klippet nedan och fortsätter: ”Hela den här kyrkan gav mig totalt över 700 dollar i dricks.”

Jeff är just nu under en process för tillfrisknande från ett liv med droger. Och det är darr på rösten som han i klippet visar sin tacksamhet till de som nu hjälpt honom att lyckas med detta.

”Det förvånar mig verkligen att folk som inte ens känner mig ville hjälpa mig så mycket”, säger han.

Här kan ni se det berörande klippet:

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna om ni vill ha fler historier som denna.