Plastikkirurg friar till vackra kvinnan: Titta nu när han designar om henne från topp till tå

Även om plastikkirurgi är vanligt i vissa delar i världen så finns de många som aldrig skulle kunna tänka sig att lägga sig under kniven, och tur är väl det, eftersom att det innebär en hel del risker.

44-åriga Anna Craft kände sig dock trygg med att låta en plastikkirurg designa hela henne från topp till tå, men inte vilken kirurg som helst – hennes man. Under hela deras äktenskap har han opererat på sin fru för att göra henne ”perfekt”.

Plastikkirurgen Phillip Craft träffade Anna i en presentbutik på sjukhuset där han studerade medicin. De gifte sig och skaffade två barn, och efter den andra förlossningen 2005 så var Anna missnöjd med hur hennes kropp förändrats.

Anna såg hur kvinnor i 60-årsåldern gick ut från makens klinik med slimmade kroppar, och tänkte att hon också ville se ut så, det berättar hon för Inside Edition.

 

Experimenterade på sin fru

Phillip och Anna kom överens om att Phillip skulle fixa sin frus bebismage, och istället ge henne magrutor. Men det var långt ifrån allt han kom att göra. Phillip gav nämligen sin 44-åriga fru en helt ny design. Totalt gav han henne nya bröst, fettsugning, fillers i läpparna, rumpimplantat, botox och permanent hårborttagning.

 

Youtube/Inside Edition

 

 

 

Youtube/Inside Edition 

 

44-åriga tvåbarnsmammans ord

Idag är det få saker på tvåbarnsmamman Anna som inte är fixat med plastikkirurgi. Och hon själv säger att hon är jättenöjd med resultatet av operationerna.
”Min man har gett mig den här otroliga kroppen”, säger Anna till Inside Edition.

 

 

Det här inslaget fick åtminstone mig att förstå att utseende-hetsen har spårat ur fullständigt. Dela gärna för att lyfta ämnet, eller dela med dig av dina åsikter om operationerna i kommentarsfältet.