Plötsligt i tunnelbanan: Kvinnan kan inte hålla sig för skratt – titta nu på oväntade reaktionen i vagnen

Ingenting smittar av sig som ett gott skratt. Och då menar jag ingenting!

Du vet säkert vad jag menar. Du ser något kul och börjar fnissa, snart börjar det bubbla i vännen bredvid… och rätt som det är sitter varenda kotte i närheten och viker sig av skratt utan att egentligen veta varför.

Det är ju precis det som är så härligt med skratt och leenden. Delad glädje är alltid dubbel glädje – och det visar sig om inte annat i det här klockrena klippet, som har setts nästan 7 miljoner gånger på Youtube.

Videon utspelar sig en trist, grå dag i november. I en tunnelbanevagn i Berlin står en kvinna och tittar på något på mobilen.

Vi får lov att anta att det är något kul, för som från ingenstans börjar kvinnan fnissa. Hon kämpar och kämpar för att hålla det inom sig – men det går bara inte. Snart brister hon ut i ett högt, ljudligt skratt… och när hon väl har börjat går det inte att sluta!

Men inte nog med det. För som du säkert anar vid det här laget, så kan inte heller passagerarna runt omkring hålla sig.

En efter en brister de ut i härliga skrattsalvor. Även de människor som följer spektaklet med de mest skeptiska av blickar, sitter snart där och viker sig av skratt!

Det är bara så underbart att se, och det är tydligt att ett leende på läpparna är precis vad folk behöver.

Även om klippet kanske kan kännas segt i början, så rekommenderar jag dig att hänga med ända till slutet. För ju längre det lider, desto svårare blir det att hålla sig själv… och när du har tittat hela vägen kan jag lova att du själv kommer sitta och garva!

Se klippet här:

Ett gott skratt kan vara precis vad som behövs för att muntra upp en mulen dag.

Nu tycker jag vi hjälps åt att dela vidare det här härliga klippet, så fler där ute kan bjudas på ett garv en dag som denna!

 

Läs mer om...