Hostig pojke donerar hår till barn med cancer, då upptäcker läkarna otäcka sanningen bakom

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Fråga bara 12-åriga Torrin Breneman. I tre års tid lade han ned all sin tid och kraft på att hjälpa sjuka barn på ett unikt och osjälviskt sett genom att donera sitt hår.

Men hans historia fick en otrolig twist som totalt förändrade hans eget liv – och allt började med ett envist hostande. Det här är bland det starkaste jag läst på länge, men jag hoppas att allt slutar bra för den fantastiska 12-åringen.

Det var för tre år sedan som Torrin gjorde en upptäckt: att många barn som har cancer förlorar sitt hår under behandlingen. Även om huvudfokus naturligtvis ligger på att återställa den inte hälsan, kan en utseendeförändring i hög grad påverka självkänslan.

Organisationen Wigs for Kids hjälper de barn som varit med om att tappa hår.

Hjälpen går till så att man använder äkta hår från andra personer för att tillverka peruker – helt utan kostnad för de barn och familjer som drabbats av sjukdomen. Torrin ville vara med och lät därför sitt hår växa i tre år för att donera det till välgörenheten.

Posted by Carrie Breneman Chmura on jueves, 19 de mayo de 2016

Håret blev så långt att främlingar misstog honom för att vara en flicka. Mobbare gjorde narr av honom. Men Torrin fortsatte att låta håret växa tills var tillräckligt långt för att donera det i mars i år.

Ungefär sex månader senare blev han själv plötsligt väldigt dålig på grund av en svår hosta. När hostandet inte avtog lades han in på ett barnsjukhus i slutet av september.

Diagnosen från doktorn

Torrin hade drabbats av Hodgkins lymfom, en cancer som sätter sig i lymfsystemet. För sex månader sedan donerade han sitt hår för att hjälpa ett barn som hade förlorat sitt hår från en cellgiftsbehandling. Nu skulle han själv genomgå en sådan behandling.

När grannskapet i Detroit, där Torrin kommer ifrån, hörde talas om vad som hänt började de samla in pengar för att hjälpa och stötta familjen.

De köpte även presenter åt Torrin och hans syster och tog med dessa till familjens hem – men gåvorna blev stulna. När nyheten nådde lokala medier, att presenterna stals när familjen var på sjukhuset för att ta hand om sitt sjuka barn, lämnades presenterna tillbaka.

Posted by FOX 2 Detroit on jueves, 5 de octubre de 2017

Torrin såg framför allt fram emot ett gå på ett kampsportsevenemang förra veckan, men trots att han hade biljetter kunde han inte ta sig dit på grund av hälsan.

Hans mamma Carrie skriver på sociala medier från sjukhuset: ”De flesta skulle vara upprörda över att vara här men ärligt talat är han ständigt under övervakning här, så för mig känns det mycket tryggare just nu”.

Nu är det bara hoppas att Torrin återhämtar sig och blir frisk så snart som möjligt! Dela gärna för att hylla 12-åringen som la tre år på att hjälpa barn i en utsatt position!