Pojken är spårlöst försvunnen – då upptäcker polisen mystiska fotspår som skuggar honom

Att tappa bort eller förlora sitt eget barn är en förälders värsta mardröm.

Den mardrömmen skulle förverkligas för den här mamman, vars barn en morgon var försvunnen från deras hem.

Men när polisen började leta i en skog i närheten stötte de på hans fotspår. Men det var inte bara pojkens, det fanns ytterligare ett par fotspår tätt efter.

När en förälder går och lägger sig på kvällen är man övertygad om att få se sin son eller dotter säker och trygg i sin säng nästa morgon. Men för mamman Chelsea skulle hennes värsta mardröm en morgon besannas, när hon gick för att titta till sin 2-åriga son William. Sängen var tom och ingenstans i huset kunde hon hitta honom.

Chocken gick genom hennes kropp och hon direkt ringde polisen i hopp om hjälp.

Bildkälla: Twitter

Flera enheter kallades till sökinsatsen, men trots att de använde både hundar, helikoptrar och en mängd poliser kunde de inte hitta William. Den enda ledtråden de hade var ett par fotspår som de hittat en bit från husen. Men till deras fasa var det inte Williams.

Det var att det fanns ytterligare ett par. Polisen antog att William antingen hade blivit förföljd och sprungit därifrån, eller så har någon fört bort honom.

Bildkälla: Twitter

Kunde inte prata

Mamma Chelsea var chockad och rädd. Hon visste att William mest troligt inte kunnat fråga om hjälp om han var bortsprungen, då han tidigare testats för autism och pratade inte.

Räddningsenheterna visste att de behövde hitta William så snabbt som möjligt. Och de visste att det andra paret fotspår var nyckeln till att hitta honom. Men hur mycket de än letade kunde de inte hitta den 2-åriga pojken. Det var i stället en 10-åring som skulle bli dagens stora hjälte – och de mystiska andra fotspåret skulle visa sig vara någonting alldeles speciellt.

Bildkälla: Twitter

Den 10-årige pojken Blake hade precis gått av skolbussen när han hörde ett hundskall. Han blev nyfiken och gick in i skogen tätt intill där han hoppat av bussen, och plötsligt fick han syn på en övergiven bil. Runt bilen sprang en hemlös hund och skällde mot den.

Blake valde att hämta sin morbror och med honom gå tillbaka till bilen. Och när mannen tryckte ner en av rutorna fick han syn på någonting han aldrig kunnat ana. I ett av sätena låg en liten pojke och sov. Det var William de hade hittat.

Bildkälla: Twitter

Var tassavtryck

Äntligen kunde William återförenas med sin mamma – allt tack vare en hemlös hunds skall och en 10-årig pojkes nyfikenhet. Myndigheterna tror att William hade gått ut på egen hand och att det inte var någonting annat som hade hänt honom. Och de mystiska andra fotavtrycken. Ja, det visade sig vara tassar.

När de hittade fler fotavtryck i närheten insåg polisen att hunden hade följt med William under hela dagen, som en vän vid hans sida.  Hunden, som fick namnet Jezebel, hade funnits vid honom hela tiden och skyddat honom under den långa resan från sitt hem till skogen och bilen.

Bildkälla: Twitter

William kunde till slut komma hem till tryggheten av sitt eget hus. Och mamma Chelsea, som enligt WLOX fick dömdes till ett mindre straff i form av böter för att hon inte tagit hand om bebisen som hon borde ha gjort, kan nu äntligen somna med ro i själen. Medveten om att hennes älskade son är hemma – och att en 10-årig pojke tillsammans med en hund blev hennes livs största hjältar.

Vilken otrolig lättnad över att de hittade William. Blake och hunden Jezebel är riktiga hjältar. Tryck gärna på DELA här nedanför för att hylla deras fantastiska insats.