Pojken berättar om sin syster i rullstol, och det han säger går rakt in i hjärtat.

Lindsay Cochran föddes med den ovanliga sjukdomen spinal muskelatrofi. Hon har suttit i rullstol sedan hon var två år gammal och kan inte gå själv. Men i övrigt är hon en helt normal tjej, som skrattar, gråter och leker precis som alla andra barn.

Men eftersom hon sitter i rullstol får hon ofta nyfikna, och ibland dömande blickar från omvärlden. Som tur är har Lindsay en underbar och stöttande familj, och en alldeles fantastisk storebror som alltid står upp för henne.

– Bara för att hon är annorlunda betyder det inte att hon passar in, berättar storebror Trenton i en tv-intervju.

Bildkälla

bror2

Han skyddar alltid sin syster och berättar att hon är hans bästa vän. Han brukar även delta i olika tävlingar för att samla in pengar till ett botemedel mot systerns sjukdom.

Trenton berättar att han skulle ta en kula för sin syster och brister i gråt när han ska berätta om hur mycket han älskar henne.

Bildkälla

bror3

Den här killen är underbar! Jag är så glad att Lindsay har fått en så fin storebror. I klippet nedan kan du se en intervju med båda syskonen. Jag fick en tår i ögat när jag såg det här.

Jag vill dela den här videon med er eftersom den visar hur otroligt starkt bandet kan vara mellan syskon. Dela gärna vidare om du har ett syskon som du älskar

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna