Pojken mobbades i skolan – 19 år senare hör mobbaren av sig på nytt

Mobbing är aldrig okej i någon form. Den som mobbas, barn eller vuxen, kan få men för livet och problemet är utspritt i både skolor och på arbetsplatser.

När den här pojken mobbades i skolan bestämde han sig för att lämna staden och aldrig återvända.

Men 19 år senare fick han ett meddelande från sin mobbare – som föreslår att de ska ses igen.

När ChadMichael gick i mellanstadiet blev han ständigt mobbad för att han var homosexuell.

En dag brast det och han bestämde sig för att lämna sin barndomsstad, samtidigt som han svor att aldrig återvända.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Livet fortsatte och blev bättre för ChadMichael, som nu bodde i en ny stad långt från sitt förflutna. Men 19 år senare skulle han få ett oväntat meddelande som chockade honom.

Det var mobbaren från mellanstadiet som hörde av sig. 

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Mobbaren, vid namn Louie, hade pratat med sin 10-åriga dotter om mobbing och frågade om hennes pappa någonsin mobbat någon. Svaret var ja och han fick dåligt samvete direkt.

Han letade upp ChadMichaels nummer, skickade ett meddelande och föreslog att de skulle träffas. Han ville be om ursäkt. 

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

ChadMichael chockades över meddelandet. Sedan brast det.

– Det släppte ut någonting i mig jag inte visste jag fortsatt bära på. Jag grät lite grann, det var så rörande, säger han till Yahoo Parenting.

Några veckor senare var han tillbaka där allting började. I staden han lämnat och svurit att aldrig återvända till, för att ställas öga mot öga med sin mobbare.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Efter en promenad genom skolbyggnaden, och gamla minnen, gick ChadMichael in i klassrummet. Där träffade han Louie, mobbaren som satt skräck i hans vardag för 19 år sedan.

Louie sa förlåt och hoppades att ChadMichael kunde förlåta honom. Det gjorde han med ett leende, och en ny vänskap var skapad. 

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

– Det krävs mod att be om förlåtelse, även fast du inte vet varför, så är bara saken att göra det förlåtande. Jag uppmuntrar fler att be om förlåtelse. Stå för vad du har gjort. Ett simpelt ”jag är ledsen” kan ändra allting, säger ChadMichael till Yahoo Parenting

Vilken otrolig historia det här är. Jag hoppas båda två fortsätter att träffas och förblir vänner. Det Louie gjorde för att kunna säga förlåt är helt fantastiskt. Samtidigt är det väldigt modigt av ChadMichael att våga träffa sin före detta mobbare – och stå upp för vad han tror på.

Ett simpelt ”förlåt” kan verkligen göra underverk. Det Louie gjorde 19 år senare är beundransvärt och jag hoppas fler kan ta lärdom av det här. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook.