Pojken saknar dejt till balen – då dyker främlingen upp och rör mamman till tårar

Att göra andra människor glada är något av det finaste och tillfredsställande som finns.

När den här tjejen överraskade 17-årige Daniel som har Downs syndrom med en speciell fråga kunde han och hans mamma inte hålla tårarna tillbaka. 

Men trots det skulle deras lycka bara vara en början till vad som väntade.

17-årige Daniel har Downs syndrom och saknade en partner att gå till skolans bal med. Han kände sig utanför och trodde han skulle få gå dit ensam. 

Men till Daniels stora glädje fanns det fina människor i hans omgivning. En av dem var den jämnåriga tjejen Kylie, som skulle fråga honom någonting alldeles speciellt.

Bildkälla: Youtube/Fox5 Las Vegas

Kylie frågade om Daniel ville gå på balen med henne, någonting han utan att tveka tackade ja till. Men trots den stora lyckan hos både honom och hans mamma skulle fler överraskningar följa. Den lokala TV-stationen hade fått upp öronen för vad som hade hänt – och bestämmde sig för att göra dagen ännu lite bättre.

Daniel och hans baldejt fick åka i en lyxig limousine och mottogs med en röd matta. Då hade 17-åringen svårt att hålla tårarna tillbaka.

– Jag är bara så himla lycklig. Jag vet att mamma är stolt över mig, säger han.

Bildkälla: Youtube/Fox5 Las Vegas

Under kvällen skulle Daniel och Kylie få flera överraskningar till mamma Tonyas glädjetårar. Först mottog Kylie en ny bil och Daniel, som alltid drömt att få gå på college fick ett stipendium på drygt 120 000 kronor. 

– Folk sätter många gränser för Daniel men han kan göra vad som helst. Den här chansen vi har fått är helt otrolig, säger den gråtfärdiga mamman Tonya.

Bildkälla: Youtube/Fox5 Las Vegas

Tänk vad en liten gest kan göra för en hel familj. Daniel verkar vara en helt fantastisk kille som nu får chansen att förverkliga sina drömmar på riktigt. 

Dela gärna artikeln med dina vänner och låt oss hylla Daniel och Kylie för deras fantastiska vänskap och drömmar!