Pojken skriver hemligt brev till tomten – sen får mamman veta att han skrivit om henne

I juletider önskar sig barn världen över julklappar av tomten. Det kan vara en ny cykel, ett TV-spel, en ny teddybjörn eller en fin docka. 

Men för den här 12-åriga pojken var hans önskan till tomten något helt annat. 

För honom fanns det viktigare saker än en ny leksak.

12-åriga Arnulfo visste att julen närmade sig.

När det var dags att börja tänka på vad han önskade sig i julklapp skrev han ett brev till tomten. 

Bildkälla: Youtube/ABC News

Breven samlades upp, men Arnulfos brev skulle vidarebefodras till stadens brandkår och polis.

När de såg vad han önskat sig åkte de tillsammans till hans hus.

Bildkälla: Youtube/ABC News

Med sig hade de mängder av leksaker och en ny cykel. När de kom in i huset träffade de Arnulfos mamma som rördes till tårar av de saker hennes son hade fått. 

Då förklarade de varför.

Bildkälla: Youtube/ABC News

På önskelistan hade han endat önskat sig en sak. Ett nytt hjärta till sin mamma. Hon hade stått på donationslistan i över ett år men väntan skulle i värsta fall bli i flera år till. 

”Kära tomten, Jag tror på att du finns och mirakel. Men jag vill inte ha några leksaker, det enda jag vill är ett friskt hjärta till min mamma. Hon är sjuk och han transposition i hjärtat. Jag är ledsen för henne, hon är 46 år gammal och jag är bara 12. Den 18:e mars nästa år fyller jag 13 och vi behöver henne. Jag och min pappa ber varje dag för mamma. Jag vill se min mamma frisk och glad”, skrev Arnulfo.

Bildkälla: Youtube/ABC News

Arnulfos mamma brast i gråt. Hon hade uppfostrat en så fin son som tänkte på andra före sig själv.

Jag hoppas verkligen att allting löser sig för familjen och att mamman får ett nytt hjärta. Storleken på Arnulfos hjärta efter hans kärleksfulla gest skulle gott och väl räcka till två. Vilken fantastisk pojke.

Familjen är det finaste som finns. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att uppmärksamma pojkens hjärtevärmande önskning.