Pojken trakasserades varje dag i skolan – 19 år senare kliver gamla mobbaren in i klassrummet

ChadMichael Morrisette växte upp i sin hemstad Eagle River, Alaska. Men han har aldrig drömt om att återvända. 

Under hela högstadiet mobbades han så illa att han flyttade ifrån staden, så fort han fick chansen. Han svor att aldrig återvända till sin barndomsplats igen.

ChadMicahel trakasserades dagligen, mycket på grund av att han var homosexuell. Hans mobbare hotade till och med att döda honom.

Skakad och ledsen bestämde han sig för att skapa sig ett nytt liv när han blev myndig – till att börja med flyttade han från glesbebygda Alaska till storstaden Los Angeles.

Där fick han äntligen vara i fred, men de smärtsamma minnena och de känslomässiga ärren fanns kvar. 

Många år senare dök det upp ett oväntat meddelande på ChadMichaels Facebook. Det var skrivet från Louis, en av hans tidigare mobbare.

Louis, en nu 35 år gammal pappersförsäljare och familjefar, hade en fråga som förbryllade ChadMichael. 

ChadMichael kände att han var tvungen att återvända, med risk för att öppna upp sina gamla sår… Men eftersom Louis kom med ett speciellt erbjudande kunde ChadMichael inte motstå att resa tillbaka. 

Se gärna vad som händer i klippet nedan, när ChadMichael ställs ansikte mot ansikte med mobbaren som plågade honom, 19 år senare.

Jag hoppas verkligen alla kan ta sig tid och se detta hjärtvärmande möte. 

All mobbning, oavsett nivå, är förkastligt och något vi måste fortsätta jobba vidare för att stoppa, men jag blir samtidigt rörd när jag ser att människor kan växa upp och be om ursäkt för sina gamla synder. 

Starkt gjort av Louis – han gör något som fler kanske borde överväga! Dela och gilla gärna om du håller med!