Pojken väntar på sitt bagage när oväntad överraskning dyker upp på flygplatsen. Reaktionen är underbar!

Ingenting går upp mot ett kärt återseende. Det kanske är en familjemedlem, någon släkting eller en gammal vän – oavsett vilket så har ni inte träffats på allt för länge och känslan då ni äntligen får ses igen är bara så underbar.

Den här typen av situationer brukar med jämna mellanrum uppstå vid ankomsthallen på flygplatser. Så även i det här hjärtevärmande klippet, som nu sprids som en löpeld på nätet.

 

I videon står den lille pojken Eli på flygplatsen och väntar på sitt bagage. Vad han inte vet är att hans mamma har kokat ihop en alldeles speciell överraskning – Eli ska få återförenas med sin absolut bästa vän, en flicka som han nu inte har träffat på hela 17 månader.

De båda barnen utvecklade sin starka vänskap när deras pappor, som är militärer, var stationerade på samma ort. När papporna förflyttades till olika platser separerades också de två bästisarna – men tack vare mammornas hemliga plan var det nu alltså dags att ses igen.

Ögonblicket då pojken och flickan får syn på varandra är bara för härligt. Det här är verkligen vänskap, och det är så man blir tårögd!

 

Kolla bara in detta:

Snacka om kärleksfullt återseende. Dela gärna vidare till dina vänner så de också får se det fina klippet!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna