Polisen blir skjuten av främling, då letar frun fram ovärderlig bild tagen precis innan mordet

I förra veckan fick polisen Aaron Allan ett larm om en trafikolycka i Indianapolis, USA. En person var fastklämd i bilen på platsen.

Aaron skyndade dit, inställd på att försöka rädda liv. Men på platsen sköts han istället ihjäl av en 28-årig man. Mannen sköt honom 14 gånger.

Aaron lämnade efter sig sin fru och två söner, och de senaste dagarna har mängder av kärlek skickats till familjen via sociala medier. 

Några dagar efter den tragiska händelsen delade Aarons fru med sig av en bild, tagen bara timmar innan mordet. Bilden hade en viktig betydelse för henne.

Familj och vänner har beskrivit 38-årige Aaron Allan som en stor teddybjörn. Efter hans död har många bilder på honom cirkulerat på internet. Men en av dem sticker ut. Den är tagen samma dag som han dödades, 6 timmar innan han åkte ut på det där larmet.

Bilden föreställer Aaron och hans ena son hand i hand. Det är sonens första dag i förskolan och Aaron är klädd i sin uniform.

”Jag kan inte förstå hur du ena dagen går med vår son till bussen på hans första dag i förskolan, och sex timmar senare är du borta.” skriver Aarons fru.

Fotot fångar Aarons sista stund med sin son, och beskriver precis vilken typ av man han var, enligt hans familj. Vänner till familjen har kallat fotot för ”den viktigaste bilden på mycket länge”.

”Så sorgligt”, skriver en facebookanvändare till bilden. ”Men vilken fin bild för den lilla pojken att ha och hålla fast vid för alltid. Jag ber för honom och familjen och vet att de har en skyddsängel som vakar över dem.”

Det är omöjligt att inte bli berörd av denna sista bild på en far och en son tillsammmans. Det är sorgligt att Aaron rycktes bort så tidigt, och mina tankar går till familjen.

Vila i frid.

Publicerad av Newsner familj