Polisen dör innan dottern föds – 9 år senare ser mamman hur hon stirrar på en man i pizzerian

Polisen Joseph Quinn gick nyligen till en pizzeria i New Jersey, USA. 

Men när han skulle betala för sin middag blev han förvånad. 

Anledningen – den var redan betald.

Han blev så klart både glad och frågande över den extremt vänliga gesten. Samtidigt hade han ingen aning om vem som betalat notan. Personen som gjorde det var anonym. 

Eftersom han ändå är polis så bestämde sig Joseph för att göra lite hederligt polisarbete – och startade en egen liten undersökning. 

Målet: Hitta den mystiske matvälgöraren. 

Till slut fick han napp. Det var blott åttaåriga Mikayla Raji som låg bakom manövern. Han visste om att det var en tjej som bodde i kvarteren däromkring. De hade dock aldrig träffats förut. 

Men när Mikayla såg Joseph på pizzerian den där kvällen sa hon hej. Sen frågade hon sin mamma om de kunde betala för polismannens middag. Eller, det verkar snarare inte ha varit tal om någon fråga – Mikayla fick sin vilja igenom. 

Det visade sig att Mikayla har en särskild plats i hjärtat just för poliser – och anledningen är så djup. Och större än Joseph troligen någonsin hade kunnat föreställa sig. 

© Fox29 (skärmdump)

Det visade sig att Mikaylas pappa, som dog i tjänsten innan hon föddes, också var polis. 

© Fox 29 (skärmdump)

Hemma har man behållit pappans kontor som det alltid sett ut. 

© Fox29 (skärmdump)

Joseph åkte hem till Mikayla för att tacka henne och sen den dagen är de vänner. Nu har den lokala polisstationen startat en insamling som ska gå till Mikaylas skolgång i framtiden. Dottern sa att mötet fick henne att tänka på sin pappa. 

– Det påminner mig lite grann om min pappa och hur han var som polis, sa hon till Fox 29

Den här historien berörde mig så mycket! Dela gärna med dig av den om du också blev lycklig i själen av att höra om detta.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna