Polisen hittar 16-åringen död i vraket, när de tittar på hennes mobil inser de vad som ligger bakom kraschen

Att tonåringar inte alltid gör som de vuxna vill är inte helt ovanligt, men vi hoppas i alla fall att de ska hålla sin inom lagens gränser.

16-åriga Sofija Magerko hade alltid drömt om att bli känd, hon hade många följare på Instagram och brukade ställa upp i skönhetstävlingar skriver The Independent.

Hon älskade att vara ute och festa och brukade följa med sin kompis Dasha Medvedeva, 24, ut på kvällarna.

Facebook/6264.com.ua – сайт города Краматорска

Nyligen så va de två tjejerna ute och gjorde stan, Dasha hade tagit bilen för att flickorna skulle kunna ta sig säkert till och från stan.

Under kvällen uppdaterade de flitigt sina följare på Instagram genom att lägga upp bilder på sig själva.

Snart ville de till nästa klubb och satte sig i bilen och körde iväg. Samtidigt sände de live medan de va på väg mot nästa ställe.

Facebook/Rosleni Rachmat

De lyssnade på musik, hällde i sig alkohol och vinkade in i kameran. De var nog medvetna om faran, men som många unga tror de aldrig att någonting kan drabba dem.

De är odödliga. I videon hör man flickorna skratta och en av dem säger: ”Hej pojkar”.

Plötsligt var allt över. Det hördes en hög smäll, sedan var det bara tyst.

En kort sekund av vårdslöshet och allt var över. Dasha hade antagligen blivit distraherad av den starka kameralampan och råkat köra rakt in i en lyktstolpe.

Facebook/Поліція Харківщини

Inte långt efter kom två män till platsen, när de såg den fruktansvärda olyckan ringde de genast efter hjälp, men för Sofija var det redan för sent. Alla som följde tjejernas live-video såg när olyckan inträffade.

Dasha överlevde kraschen men dog på väg till sjukhuset. Olyckan inträffade i Izyum, Ukraina. Sofija hade gjort sig känd som skönhetsdrottning i hela landet.

Här kan du se videon som tjejerna spelade in, jag vill varna för starka bilder.

Det är livsfarligt att använda mobilen samtidigt som man kör bil.

Dela gärna för att varna andra om hur illa det kan gå på bara en sekund.