Polisen ser 92-åringen dansa ensam på gatan – kliver ut ur bilen och gör det oväntade

Att åldern bara är en siffra är någonting som många gånger om har bevisats.

En av dem som gjort det är 92-åriga Millie, som i förra veckan spontant började dansa på en parkeringsplats utanför hennes lägenhet.

Men då fick en polis syn på henne och åkte fram – och det polisen gjorde därefter har fått hundratusentals att dra på smilbanden.

Ibland kan lite dans verkligen göra livet bättre. Fråga bara den 92-åriga kvinnan Millie i Austin, Minnesota.  Hon har alltid gillat att dansa och när hon en dag var ute på en parkeringsplats utanför hennes lägenhet kunde hon inte hålla sig från att ta några kvicka steg.

Men hon var inte ensam.

Bildkälla: Youtube

Polisen Kim Lenz var ute på sin vanliga tur i sin polisbil när hon körde längs vägen då hon fick syn på 92-åriga Millie dansa.

I stället för att le åt händelsen och åka vidare svängde hon in på parkeringsplatsen. Och det som skedde därefter har fått hundratusentals människor att jubla.

Bildkälla: Youtube

Kim stannade polisbilen och hoppade ut. Hon gick fram till Millie – men inte för att prata. I stället tog hon några kvicka steg och började dansa tillsammans med henne.

Videon publicerades på polisens Facebook-sida där över 120 000 människor har fått ta del av den härliga dansvideon.

Bildkälla: Youtube

Millie själv säger att hon är något överväldigad över att så många kan ha sett henne dansa på gatan tillsammans med polisen Kim.

– Jag var chockad, jag trodde inte det skulle bli så stort. Jag är lite stolt antar jag, säger hon till ABC.

Nu hoppas Millie att hon kan uppmuntra andra att dansa mer – och blir man inte lite sugen på att dansa efter att ha sett henne är det svårt att se någonting göra det. Vilken fantastisk kvinna! 

Millie har verkligen bevisat att åldern bara är en siffra. Dela gärna artikeln vidare så fler får se hennes härliga dans med polisen Kim!