Polisen tror han hittat en övergiven bil – lyser in med ficklampa och upptäcker det otänkbara

Det finns mycket här i livet som vi tar för givet.

Mat, vatten, tak över huvudet och en skön säng att krypa ner i.

Men så är det inte för alla.

Det blev polisen Leonardo bryskt varse om när han undersökte en övergiven bil.

Polisen Leonardo Almeida trodde det skulle bli en vanlig dag på jobbet i amerikanska staden Taunton, i delstaten Massachusetts. Under sin patrull så upptäckte han en övergiven bil på en parkering.

När Leonardo Almeida undersökte bilen närmare med sin ficklampa fick han en chock.

I bilen låg två vuxna och sov.

Men när han tittade i baksätet såg han också två små barn som låg och sov, rapporterar lokala tv-stationen Boston25News.

Leonardo frågade direkt hur familjen mådde – och föräldrarna berättade att de nyligen blivit hemlösa, då det blev tvungna att sälja sitt hus. Nu bodde hela familjen i sin bil på olika parkeringar.

När Leonardo hörde familjens tragiska historia kände han sig tvungen att agera. Han ringde till ett hotell i närheten och bokade rum till alla i familjen.

Och betalade för allt ur egen ficka.

– Han tog ett helt eget initiativ och såg till att hela familjen fick tak över huvudet för kvällen. Han kontaktade ett hotell och betalade själv för rum till hela familjen, säger Paul Roderick, stationsbefäl på polisen i Taunton till Boston25News.

Leonardo Almeida visade värme och medmänsklighet när han utan att tveka hjälpte familjen i nöd.

– Vi är stolta över Leonardos agerande. Han är en omtänksam person, som passar perfekt som polis, säger stationsbefäl Paul Roderick till Boston25News.

De två barnen ska ha varit vid god hälsa, men händelsen är givetvis anmäld till sociala myndigheter, vilket är rutin när barn påträffas hemlösa.

Inga barn ska behöva vara hemlösa. DELA gärna vidare om du håller med – och samtidigt vill hylla polismannens fina agerande!

Publicerad av Newsner, gilla gärna