Rånarna avlossar skott mot unga mamman – ångrar sig genast när de inser vem de attackerat

Som nybliven mamma är det värsta tänkbara att något ska hända ens bebis, Att någon skulle bryta sig in och attackera en när man är ensam är ett riktigt skräckscenario som jag fasat för flera gånger både för mig och mina närstående. För 21-åriga Samantha Bunce blev mardrömmen verklighet. När hon var ensam hemma med sin fyra månaders bebis Bentley passade beväpnade rånare på att bryta sig in. Men vad de inte visste var att de gett sig på fel mamma, då Samantha bjöd på oväntat motstånd.

Det är november 2015. 21-åriga Samantha Bunce som bor med sin man Paul och deras två barn, är ensam hemma med yngste sonen Bentley, endast fyra månader gammal. Plötsligt hör hon ett ljud vid ytterdörren, och innan hon vet ordet av sparkas den in av inbrottstjuvar.

 

Foto: Paul Bunce

Det enda som går genom Samanthas huvud är att skydda sin bebis. Därför tar hon sats och rusar upp för trappan till övervåningen, medan hon täcker sonen så att ingen kommer åt honom. Medan hon springer avlossar tjuvarna fler skott, och Samantha rusar upp till sovrummet.

Tar makens vapen och skjuter tillbaka

Tjuvarna följer efter, men vad de inte vet är att Samantha är krigssjukvårdare, och därför vet hon vad man ska göra under en attack, och dessutom är hon orädd. Att Samantha rusar mot sovrummet är för att maken Steves pistol finns där, som han har i självförsvar. Samantha sätter sonen i säkerhet och skjuter sedan mot tjuvarna genom sovrumsdörren för att rädda Bentleys och sitt eget liv.

Foto: The Bunce Family

Tjuvarna flyr i panik

Tjuvarna blir både chockade och rädda och kastar sig bakåt, sedan flyr de för sina liv. Under det korta händelseförloppet har Samantha hunnit träffas av två pistolskott, men hon lyckades med sin för henne viktigaste uppgift: Att skydda bebisen.

Foto: The Bunce Family

På sidan Go fund me, kan du läsa maken Steves egna ord om Samantha, ord han skrev under hustruns tillfrisknande och återhämtning efter skottlossningen.

Idag mår Samantha bra, och tack vare hennes mod och snabba agerande har hon livet i behåll och sonen är oskadd. Dela gärna för att hylla fantastiska och modiga kvinnor som Samantha, de förtjänar att uppmärksammas.