Rätten avslöjar att han inte är pappa till barnet – men hon är inte mamma heller

Med DNA-tester går det enkelt att få reda på vilka som är barns biologiska föräldrar. Men trots teknikens säkerhet kan det fortfarande orsaka stor förvirring.

När den här mamman DNA-testade pappan fick de tillbaka ett negativt svar.

Men domaren hade fler nyheter. Det var inte bara pappans testresultat som chockade mamman – utan även hennes eget.

När Julia fick dottern Irina var livet frid och fröjd. Mamman märkte att dottern hade väldigt mörkt hår, men hon antog att hon helt enkelt fått sin faders gener.

När Irina var tolv år gammal beslutade sig föräldrarna för att skiljas och det skulle bli allt annat än smärtfritt.

Bildkälla: Youtube / languide

Pappan vägrade betala underhåll till Julia och hon tog det till rättegång för att bekräfta att han var den riktiga pappan. Svaret som kom tillbaka skulle chocka hela familjen. Domaren konstaterade att Irinas pappa inte var den biologiska fadern – men det slutade inte där.

Bildkälla: Youtube / NTDTV

Även Julias DNA-test kom tillbaka negativt och förvirringen var total. Julia valde att anlita en privatdetektiv för att få reda på svaret till den underliga gåtan och till slut fick hon också ett svar. Detektiven konstaterade att de två bebisarna blandats ihop på BB.

Julias biologiska dotter, Anna, bara bodde drygt två mil från henne och hon tog mod till sig att besöka sin biologiska dotter. När familjerna träffades var det inget snack om saken. Pappan Naimat liknade Irina och Julia liknade Anna. 

Bildkälla: Youtube / NTDTV

Familjerna bytte foton, pratade om sina respektive liv och grät tillsammans. Döttrarna beslutade att stanna hos sina respektive familjer. Julia och Naimat stämde sjukhuset där flickorna föddes, vann, och tilldelades drygt 700 000 kronor i skadestånd. 

Bildkälla: Youtube / languide

Det här är verkligen en helt otrolig histora. Hur sjukhuset kunde blanda ihop de två barnen är för mig en gåta – men det viktigaste är att barnen fick en bra uppväxt och växt upp i en bra omgivning.

Se Julia berätta om den otroliga historien och möt familjerna i videon nedan.

En otrolig historia med ett fint slut. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook.