Rattfyllo kraschar in i parets bil – då ser mannen sin fru i brinnande vraket och grips av panik

Tracey och Dann Stadler firade sin fjärde bröllopsdag. Tillsammans hade de en 9 månader gammal dotter och livet var bra. De var lyckliga.
Men allt skulle förändras på bara någon sekund.
De var ute och åkte i sin bil när en berusad förare kom emot dem i fel färdriktning på motorvägen. De krockade och föraren i den andra bilen avled omedelbart.
Tracey och Danns bil började brinna – och när de försökte ta sig ut upptäckte de till sin förskräckelse att dörrarna hade fastnat.

Bilen fylldes snabbt med rök och paret drabbades av panik. Fordonet hade tryckts ihop och Tracey satt fastkilad på sin plats. Hon kunde inte röra sig en centimeter.

Andra bilister som hade blivit vittnen till olyckan stannade och försökte hjälpa paret. Men värmen från elden gjorde det svårt att närma sig bilen. En man började slå på ena rutan för att komma in i bilen, medan de andra bara kunde se på och be för ett mirakel.

Mannen lyckades ta sig in i bilen och fick ut Dann. Det var precis i tid – hans ena arm hade redan börjat brinna och han hade allvarliga brännskador på kroppen.

Men för Tracey såg det värre ut. Hon var fastkilad i bilvraket och hade andats in så mycket rök att hon var på väg in i medvetslöshet.

– Jag förstod att det här var slutet. Jag lämnar nu, berättar hon efteråt.

© Youtube

Hon bad till Gud att hon inte skulle behöva brinna till döds. Sedan kände hon hur någon lyfte upp henne, och hon lämnade sin kropp. Hon var medvetslös. Tracey beskriver det som att hon var på väg in i himlen, och hon kunde se sin döda mormor vänta på henne där framme.

Hennes första tanke var att springa fram till sin mormor, men hon hejdade sig. Hon tänkte på sin lilla dotter Megan och insåg att hon inte var redo att gå än. Så hon vände tillbaka. Hon ville se sin dotter växa upp och var fast besluten att kämpa för sitt liv.

© Youtube

En man lyckades äntligen dra ut Tracys kropp ur bilen. Han böjde sig över henne och la sin hand på hennes panna. Han sa hennes namn, trots att han inte kände varken Tracey eller Dann och omöjligt kunde veta vem hon var. Dann förstår fortfarande inte vem denna man var, eller hur han kunde veta hans frus namn. 

Mannen försvann senare från platsen och de fick aldrig veta vem han var. Dann och Tracey beskriver honom som en ängel som räddade Traceys liv.

Strax efter att de fått ut paret ur bilen kom ambulans till platsen och de kördes i ilfart till sjukhuset.

Tracey och Dann överlevde den fruktansvärda olyckan, men de hade en lång väg tillbaka. Båda två fick allvarliga brännskador på kroppen och genomgick många behandlingar innan de var återställda.

Men de fick se sin dotter växa upp, och det är de oerhört tacksamma för.

© Youtube

Det har nu gått många år sedan olyckan och idag är paret friska och lyckliga. De har skrivit en bok om händelsen den där kvällen som heter Änglar i elden. I boken berättar de om den hemska olyckan, hur de kunde räddas och livet efteråt.

Vilken otrolig historia. Jag är övertygad om att Tracey och Dann hade en skyddande ängel som vakade över dem den kvällen. Det är ett mirakel att de överlevde.

Dela gärna denna otroliga berättelse vidare till dina vänner.

Publicerad av Newsner familj