Restaurangägaren måste stänga och gästerna gråter. När han avslöjar varför smälter mitt hjärta.

När Tim Harris från Albuquerque slog upp portarna till sin restaurang Tim’s Place för fem år sedan blev han den första restaurangägaren i USA som hade Downs syndrom. Men Tim har vägrat att hindras av sin funktionsnedsättning och han har varit hängiven sitt arbete dag ut och dag in i alla dessa år. Det omsorgsfulla arbetet har också varit uppskattat – och när stammisarna på restaurangen plötsligt fick höra att Tim skulle bomma igen så blev många så chockade att de började gråta. När Tim förklarar anledningen till att han går vidare i sitt liv får jag tårar i ögonen. Det här är så fint.  

Tim har inte bara nått drömmen att ha ett jobb han älskar – utan han kan numera också skatta sig lycklig med att ha träffat kärleken i sitt liv.

På ett konvent för personer med Downs syndrom mötte han nämligen Tiffani. I en intervju med CBS berättar Tiffani att hon var för rädd för att gå fram till Tim, eftersom hon aldrig hade mött en sådan underbar kille. Men till slut vågade de alltså ta kontakt – och kärleken spirade direkt.

Det är också därför som Tim nu har bestämt sig för att stänga igen sin restaurang och flytta till Denver, nästan 70 mil från Albuquerque, så att det förälskade paret kan slippa vara ifrån varandra. Något som har gjort restauranggäster och anställda ledsna – men som säkerligen också innebär att de är glada för Tims skull.

– När jag tittar i hennes ögon ser jag kärlek, jag ser glädje och jag ser att jag har en framtid, säger Tim till CBS.

I Denver planerar Tim att öppna en ny restaurang – men minnena av Tim’s Place i Albuquerque kommer aldrig svalna och han brukar gråta över att tänka på vad han lämnar bakom sig. Samtidigt går han alltså vidare i livet för att följa kärleken, något som gör honom än mer lycklig.

Här kan du se CBS-inslaget om restaurangägaren Tim som följer kärleken:

Jag tycker att det är så underbart att se Tims engagemang och det är så fint hur det förälskade paret tittar kärleksfullt på varandra. Vill du också önska paret lycka till i framtiden? I så fall får du gärna dela vidare artikeln så att dina vänner också kan ta del av och inspireras av Tims historia.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna