Foto: Youtube/Wikimedia commons

Rolf Lassgård i bättre form än någonsin – efter nya frukostvanan: ”Bantat har jag aldrig gjort”

.

Rolf Lassgårds nya frukostvana har gett resultat. 

Nu är folkkäre skådespelaren i toppform! 

– Bantat har jag aldrig gjort, säger han till Expressen

Skådespelaren från Jämtland har haft stora roller i filmer som ”Jägarna”, ”Potatishandlaren”, ”Wallander”-serien, Oscarsnominerade ”En man som heter Ove” – och har till och med prisats av kungen.

Rolf Lassgård är helt enkelt en unik talang på vita duken.

Även utanför densamma har 64-åringen blivit mycket populär och han brukar räknas som en av våra mest folkkära skådisar.

Tidigare i våras berättade Lassgård för Expressen att han nått toppformen – bland annat tack vare nya vanor när det kommer till frukosten.

Foto: Wikimedia commons

– En OS-medaljör i tyngdlyftning gav mig upplägget ”the re-building of the new Rolf Lassgård” sedan han sett mig spela medelålders och överviktig i en pjäs så nu kör jag vad vi internt kallar ”gubbprogrammet” på gymmet två-tre gånger i veckan, säger Lassgård till Expressen.

Rolf Lassgårds nya frukostmetod

Han avslöjar att programmet brukar ta en timme åt gången med olika styrkeövningar.

– Bantat har jag aldrig gjort och ju mer jag gymmar desto tyngre blir jag. Men de senaste två-tre åren har jag förändrat min tidigare frukostvana att äta en massa goda mackor. Nu kör jag oftast med en tallrik havregrynsgröt, ett ägg och massor av kaffe, säger Lassgård till Expressen.

Foto: Wikimedia commons

Senaste gången vi såg honom i en roll var i nya C More- och TV4-serien ”Jägarna” som är en fortsättning på filmerna med samma namn.

Rolf Lassgård i filmen Min pappa Marianne

Nu är han aktuell med nya filmen ”Min pappa Marianne” som baseras fritt på boken Min pappa Ann-Christine, skriven av Ester Roxberg. Lassgård spelar en skäggbeprydd präst som egentligen vill vara Marianne och i andra huvudroller ser vi ”Vår tid är nu”-stjärnan Hedda Stiernstedt och Lena Endre.

– Det är en okänd mark och okänd mark lockar mig. Det är något jag kan lära mig av, sade Rolf Lassgård till SVT inför inspelningarna som startade i Alingsås i våras.

När filmen får premiär är i dagsläget oklart.

[arve url=”https://tv4play.se/iframe/video/11919223″ /]

Dela gärna vidare om du också tycker att Rolf Lassgård är en av våra allra bästa skådespelare!