Rosannas son dör efter svåra olyckan, efteråt vet hon precis vad hon måste göra

Rosanna Madina blev mamma när hon var ganska ung. Hon fick två söner som hon älskade över allt annat.

Hon spenderade all sin lediga tid med pojkarna och älskade att vara utomhus och leka.

En dag, som så många andra var de på utflykt, Tomy var tre år och Renzo bara två.

De var ute och lekte på en äng, på ängen fanns det även hästar. Renzo som var som vilken nyfiken tvååring som helst sprang omkring och lekte, han var intresserad av hästarna, men vid ett obevakat ögonblick råkade han skrämma hästen som sparkade den lilla pojken.

Facebook/RosannaMaidana

Renzo fick en allvarlig huvudskada och skulle aldrig bli sig själv igen.

Hjärnan svullnade och trots att läkarna gjorde allt de kunde, läkte aldrig Renzos hjärna, och den hjärtekrossare familjen fick spendera väldigt mycket tid på sjukhuset.

På sjukhuset fanns en annan pojke, Axel.

Axel led av en neurologisk sjukdom och hade blivit övergiven av sina föräldrar. Innan han blev övergiven hade hans biologiska föräldrar misshandlat honom både psykiskt och fysiskt, skriver infobae.com.

Axel fick genast en speciell plats i Rosannas hjärta. Hon ville gärna hjälpa pojken och funderade på om det fanns plats för honom i sitt eget hem.

Facebook/LucasArmoya

En dag hade hon hjälpt till att bada honom och kände då ett djupt jack i Axels huvud. Hennes hjärta brast, hur kan man göra så mot ett barn som inte ens kan försvara sig.

Trots att hon själv hade det tufft ville hon adoptera Axel, hon bad också sina föräldrar om hjälp eftersom att hon visste att det skulle bli svårt att ta hand om tre barn själv, varav två behövde väldigt mycket hjälp.

Men strax där efter drabbades Rosanna av nästa olycka, Renzo orkade inte kämpa längre och gick tragiskt nog bort.

Facebook/RosannaMaidana

Efter den värsta chocken hade lagt sig visste hon precis vad hon behövde göra.

Axel behövde ett hem, och hon skulle göra allt i sin makt för att få adoptera honom. 2014 fick hon äntligen papperna, Axel skulle äntligen få det hem han förtjänade.

Sedan dess har Rosanna, Tomy och Axel levt lyckliga tillsammans, även om Renzo nu har blivit en ängel är jag säker på att han finns med vid sin familjs sida hela tiden.

Rosanna är verkligen en sann inspiration, och trots sin egen olycka fann hon plats i sitt hjärta för någon som verkligen behövde det.

Facebook/LucasArmoya

Dela gärna om du också tycker att Rosanna är en äkta hjälte.

Det är inte mod och muskler som behövs för att rädda någon, det är ett stort hjärta.