Så kan dina handflator avslöja ditt kärleksliv.

Händerna har länge fascinerat oss och många menar att handflatornas utformning kan säga olika saker om hur vi är. Det finns exempel på att handflatornas utseende påstås avslöja hur vi är som personer. Dessutom kan längden på våra fingrar säga en hel del om personligheten, enligt vissa idéer. En sak som också fascinerar och intresserar människor är kärlekslivet och vad för typ av person man kommer att ha som partner och gifta sig med. Nu skriver sajten healthyfoodteam.com att handflatornas utseende kan avslöja saker om vårt kärleksliv. Trixet är att titta på linjen närmast under fingrarna. Den kan se ut på tre olika sätt, och alla tre avslöjar saker om det kärleksliv många så gärna vill veta hur det kommer att bli. Om det är sant eller inte är nog upp till var och en att bedöma. Men håll med om att det är intressant, och efter snabb blick på mina egna handflator ser det åtminstone ut som att teorin stämmer på pricken för min del.

handflator1200x630

1) En person med linjerna på samma nivå på både höger och vänster hand (som längst till vänster på bilden) är en trevlig, förnuftig person som inte tycker om plötsliga händelser. Den personen kommer att hitta en partner som är uppskattad och omtyckt av familjen och vännerna.

2) Om den högra handens översta linje är högre än den vänstra säger det en annan sak. En sådan person bryr sig inte nämnvärt om vare sig vad andra tycker eller om att följa olika sociala normer och koder. En sådan person kommer att gifta sig med en partner som är äldre.

3) En person vars linje är högre på vänsterhanden än högerhanden är tämligen orädd, älskar utmaningar och tar sig gärna an dessa på annorlunda sätt. En sådan person är otroligt passionerad och kommer att välja en partner som kanske är student eller kommer från ett annat land.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna