Så planerar Estelle att välkomna sitt syskon med mysig kärleksgåva.

I början av mars väntar kronprinsessan Victoria och prins Daniel tillökning. För prinsessan Estelle innebär det att hon snart kommer att få sitt första syskon, något som hon tidigare inte varit speciellt intresserad av. I en intervju skämtade nämligen prinsessan Victoria tidigare att Estelle hellre ville ha en hamster än ett syskon. Men nu verkar det som att Estelle börjat ändra sig. Hon har nämligen bestämt sig för vad hon ska bjuda sitt nya syskon på.

En liten prins eller prinsessa? Det är frågan ett helt land ställer sig inför den kungliga nedkomsten i mars nästa år. För prinsessan Estelle verkar det dock inte spela någon roll vilket kön det blir på syskonet. Hon har nämligen redan kommit på hur hon ska välkomna sitt syskon när det blir dags.

För Expressen berättar drottning Silvia att hon nu fått reda på hur Estelle planerar att välkomna sitt syskon.

– Jag och Estelle har inte haft så många tillfällen att prata om det kommande lilla syskonet, men kronprinsessan gör det hela tiden med Estelle och det var vid ett sådant tillfälle som Estelle berättade sina tankar, säger drottning Silvia.

Och prinsessan planerar ett rikligt gott välkomnande för sitt syskon.

– Det var vid ett tillfälle när de båda satt och åt popcorn som Estelle plötsligt sa att hon kan ju faktiskt bjuda sitt kommande syskon på just popcorn.

– Estelle tyckte det var väldigt generöst från hennes sida. En generös gest till det kommande syskonet. Att få introducera popcorn till det lilla syskonet. Jag tycker det var sött av Estelle, säger Silvia till Expressen.

Och jag håller verkligen med drottningen – vilken underbar idé av prinsessan Estelle! Även om hennes syskon kanske får vänta ett litet tag innan det blir tal om att kalasa på de goda popcornen.

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.