Sångerskan har äntligen vaknat ur sin koma efter att ha blivit skjuten med 6 skott i terrordåden i Paris.

De hemska terrordåden i Paris fredagen den 13:e november skördade många offer. I en av attackerna stormade terroristerna in på Bataclanteatern, där Eagles of Death Metal höll konsert, och började skjuta runt omkring sig. En kvinnlig sångerska på plats blev skjuten med 6 skott och hamnade i koma – men med sin mamma vakandes vid sängkanten har hon nu äntligen vaknat igen.  

31-åriga Laura Croix, som till vardags är sångare i ett coverband, befann sig på Eagles of Death Metal-konserten på Bataclanteatern när terroristerna stormade in.

Laura blev träffad med tre skott i bröstet och ett i buken och fördes till sjukhus, och eftersom hon hade förlorat stora mängder blod försattes hon i konstgjord koma.

Nu, en månad efter attacken, kommer det sköna beskedet att hon har vaknat ur sin koma efter flera operationer.

– När jag kom in så sa jag ”Hallå, det är jag”. Hon öppnade sina ögon och sedan började hon gråta, säger Lauras mamma Danielle till The Telegraph.

Laura kan fortfarande inte prata – men enligt mamma Danielle, som har vakat vid sängkanten, har Laura signalerat med sina ögon att hon är okej.

Här kan du se The Telegraphs nyhetsinslag om Lauras uppvaknande, där mamman Danielle har intervjuats:

Laura Croix suffered from 6 bullet wounds and has now awoken from a coma following surgery.

Posted by The Telegraph on den 10 december 2015

Jag tycker att det är så skönt att terroristerna inte fick ta ytterligare ett liv och jag hoppas verkligen att Laura tillfrisknar snart.