Sabinas vackra gest: Erbjuder kvinnor som har det sämre ställt gratis klippning

Frisörskan Sabina Thingvall Karlsson ville göra något för kvinnor som har det sämre ställt inför sommaren

Det gör har gjort att hon nu erbjuder sig att klippa – gratis.

– Det känns så himla bra i magen att hjälpa folk, säger hon till Aftonbladet.

Sabina Thingvall Karlsson, 25, jobbar som frisörska i Stockholm. På Facebook är hon medlem i en grupp med syfte att kvinnor motiverar och peppar varandra – och nyligen bestämde hon sig själv för att skriva ett inlägg.

Hon ville erbjuda fem tjejer att få klippa sig gratis inför sommarens bravader.

Jag jobbar som frisör på en salong vid Humlegården i Stockholm och jag vet att alla har inte råd att klippa sig och det vankas sommar med viktiga avslutningar så den 5 juni på min lediga dag har jag bestämt mig för att bjuda in 5 stycken tjejer till salongen. På salongen får ni en timme hos en mig som varit i branschen i sju år. Vi hittar en frisyr som passar just dig, du får riktigt gott kaffe, härliga tidningar och såklart trevligt sällskap”‚ skriver hon i Facebook-gruppen enligt Aftonbladet.

Bildkälla: Facebook/Sabina Thingvall Karlsson

Sabina, som har jobbat som frisör i 7 år, bad kvinnorna att skriva några rader om deras situation – och det var många som hörde av sig. Fler än hon trodde. Det ledde i sin tur till att hon bestämde sig för att hjälpa fler än fem personer.

– Man kanske vill göra sig fin, vi är ju tjejer, det är speciellt att gå till frisören, säger Sabina till Aftonbladet.

Förutom klippningen kommer de tjejer som kommer till salongen dessutom få med sig två hårprodukter hem. Sabina säger att hon är omtumlad av responsen – men väldigt glad.

– Det kändes som att det var en kul tanke som sen blev så bra. Det känns så himla bra i magen att hjälpa folk, säger hon till Aftonbladet.

Foto: Shutterstock

Vilket fantastiskt initativ från Sabina. Dela gärna vidare artikeln för att hylla hennes fina initativ!