Samuel, 1, gallskriker när han läggs på offentligt skötbord – då inser mamman att något är fel

Barn är det käraste vi har, och vi gör allt vi kan för att skydda dom mot allt som kan vara farligt. När någon gör något elakt med flit för att skada dom små är det omöjligt att inte bli arg.

Alla som har barn vet att det inte alltid går att planera för när det kommer behövas ett blöjbyte, därför är det fantastisk att det finns gott om toaletter anpassade för sådana tillfällen.

Facebook/HayleyTurner

När Hayley Turner var tvungen att byta på sin son Samuel så gick hon obekymrad in på en offentlig toalett för att byta blöja.

Samuel började gallskrika så fort hon lade ned honom på skötbordet, något som inte är helt ovanligt. När han inte slutade så lyfte hon upp honom och såg att han var helt röd på ryggen.

Facebook/HayleyTurner

Någon riktig idiot hade satt häftstift på undersidan av skötbordet så att de vassa spetsarna stack upp och in i Samuels rygg. Det var inte bara ett utan 5 nålar som trängt in i Samuels hud.

Facebook/HayleyTurner

Vem kan vara så elak mot ett oskyldigt barn?

Hayley som vanligtvis inte brukar publicera saker på Facebook kände ändå att detta var en så pass allvarlig incident att hon ville varna andra. Hennes inlägg har idag nått 100 000-tals.

Facebook/HayleyTurner

Tryck gärna på DELA-knappen nedanför så att vi kan hjälpa Hayley att sprida denna varning.

Ingen ska behöva vara rädd för att byta på sin bebis på en offentlig toalett, men man kan aldrig vara nog försiktig!