Se lyckan när systern får se sin bror för första gången på 6 år

Alla vill vi ha sin familj nära, speciellt när man växer upp. Alea en tonårstjej från USA har dock tvingats växa upp utan sin bror. När Alea bara var 11 år tvingades hennes bror Brandon på grund av sitt jobb att flytta från familjen och har inte kunnat komma hem en enda gång på hela 6 år.

Det är många högtider och födelsedagar som familjen tyvärr fått fira utan Brandon. Det har varit väldigt tufft för hela familjen som hela tiden vet att det är någon som saknas.

Äntligen kommer dagen då Brandon ska få åka hem. Tillsammans med Aleas basketcoach så planerar Brandon att överraska Alea. Ett TV-team bjuds även in för att fånga ögonblicket.

För att Alea inte ska bli misstänksam säger dom att det ska göras ett reportage om hennes coach. Alla vet att Brandon ska komma förutom Alea. När laget ställer upp framför fotografen för en lagbild så smyger Brandon fram, du kan ju ana själv hur glad Alea blev när hon såg vem det var som smög fram bakom hennes axel.

Det blev många lyckotårar som letade sig fram, för både Alea och hennes lagkamrater. Som tur är har Brandon fått ledigt ett tag så syskonen kan äntligen få vara tillsammans.

Här kan du se en video på hur glad Alea blev när hon fick se sin bror.

Familjen är det viktigaste vi har, dela om du också älskar din famlij!

Publicerad av Newsner familj.