Servitrisen berättar för gästerna om sin dotters trillingar. Svaret hon får på notan ger henne tårar i ögonen.

Shiela Weisgerber är en helt fantastisk mormor. 48-åriga Shiela jobbar som servitris och älskar att prata om dotterns 4-åriga trillingpojkar Bentley, Ashton och Dalton. Hon har dessutom tagit hand om dem på egen hand sedan pojkarna var 2 månader gamla. Anledningen är att hennes dotter sedan tidigare redan var ensamstående mamma till en liten bebis. Så när hon fick veta att hon skulle föda trillingar kände hon att hon inte skulle kunna ge pojkarna det liv som hon ville ge dem. In klev mormor Shiela och ställde upp – trots att hon själv har det tufft. Med hennes jobb som servitris går pengarna knappt ihop, men tanken på att lämna pojkarna till någon annan familj fanns aldrig för henne. Men tillsammans klarar de vardagen som en familj med lite mindre pengar än andra, men med desto mer kärlek och värme. Hon är så stolt över pojkarna och tar varje tillfälle att prata om dem. Precis det var också fallet en dag när ett par besökte den bar hon jobbar på. De satte sig ned vid ett bord och tittade efter personal för att beställa. Vid ett bord längre bort hörde de hur Shiela pratade om trillingpojkarna. De berördes av hennes uppoffringar, och förstod att det inte kunde vara lätt. Ingenting konstigt med det! De gjorde ju de flesta gäster. Men när Shiela gick dit för att plocka undan från deras bord såg hon att det fanns ett meddelande till henne på notan. Det lämnade henne i tårar.

Bildkälla

trillingar6

Shielas Weisgerbers dotter var ensamstående mamma. Hon hade det redan tufft som det var, men när hon fick reda på att hon skulle ha trillingar brast hennes hjärta. För hon visste att det inte skulle gå. Men pojkarna behövdes inte lämnas bort. För in klev mormor Shiela och tog hand om pojkarna när de var två månader gamla.

Bildkälla

trillingar5

I dag är dessa underbara trillingpojkar 4 år gamla! Allting har gått bra, trots att också mormor Shiela har det tufft ekonomiskt. Hon jobbar som servitris och pengarna hon tjänar räcker inte till mer än nödvändigt. Därför får hon vända och vrida på varje krona.

Bildkälla

trillingar4

Hon är så stolt över Bentley, Ashton och Dalton. En dag gick ett par in på den bar hon jobbar på. I väntan på servering hörde Shiela berätta sin historia. De berördes starkt av mormorns outröttliga kamp för att ge trillingpojkarna hennes allt.

Bildkälla

trilllingar3

De berördes så starkt att de lämnade ett litet meddelande på notan: ”Ta hand om pojkarna!”. Och inte nog med så dricksade paret nästan 3000 kronor till mormor Shiela.

Bildkälla

trillingar2

Efter händelsen kände hon sig tvungen att dela med sig av gesten som fick det att tåras i hennes ögon. Hon la ut bilden på kvittot och skrev: ”Jag tog undan deras glas och kvittot som skulle ner i kassan och då ser jag detta. Jag kunde inte tro mina ögon! Jag var tvungen att gå in till toan och gråta en stund. Jag trodde inte att sånt här hände i verkligheten. Så himla tacksam!”

Bildkälla

trillingar1

Jag önskar hela den här familjen ett stort lycka till! Och hoppas att vi kan inspireras av paret som lämnade notan. För en liten gest kan betyda så himla mycket.