Servitrisen kastar ut gravida mamman på gatan – anledningen får nätet att koka

Det finns få saker som gör mig så arg som när någon diskrimineras på grund av sin storlek, ännu värre om det beror på en graviditet. När blivande tvilling-mamman Charisa besökte en restaurang i Washington kunde hon inte tro sina öron. Servitrisen vägrade att servera henne, och anledningen får hela nätet att koka. 

Det är lätt att förstå att någon som är gravid i sjunde månaden med tvillingar är ganska utmattad. Med bara två månader kvar tills Charisha Raylee Gobin skulle få en son och en dotter såg hon fram emot ett avkopplande restaurangbesök tillsammans med mamma och syster. 

Tyvärr blev den mysiga kvällen allt annat än avslappnande. Charisha hann bara kliva in i restaurangen innan servitrisen snabbt närmade sig. 
”Jag är ledsen, men du kan inte vara här inne med den tröjan”, sa servitrisen. 

”Är du allvarlig?”, sa Charisha, och fick ett ”Ja, du får inte vara här”, till svar. 

Charisha hade på sig en svart top som täckte hela dekolletaget, men eftersom att gravidmagen syntes vägrade personalen att servera blivande mamman. 

Foto: CBS Minnesota

Resturangens regler var ”Om du inte bär skor eller tröja så har vi rätt att vägra servering”, och eftersom att Charisha bar båda kunde hon inte förstå servitrisens resonemang. 

Charisha var säker på att om hon hade haft en platt mage hade ingen anmärkt på hennes kläder, eftersom att det är vanligt med magtröjor där.

När CBS uppmärksammade händelsen fick ämnet stor uppståndelse, och tusentals kokade av ilska på grund av restaurangens agerande.

Tycker du att restaurangpersonalen gjorde rätt eller fel som vägrade servera Charisha? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet, och dela artikeln om du tycker att gravida ska behandlas som alla andra.