Sexbarnsmamman vågar inte tro sina ögon när hon ser vad främlingarna gjort med familjens hus

Familjen växte och sexbarnsmamman Estelle Barnes-Summers ville inget annat än att ge sina små älsklingar en trygg och bra uppväxt. Tillsammans med pappan byggde de därför på ett hus som de skulle växa och dela en massa fina stunder i. 

Men samtidigt som familjen byggde sin dröm i Michigan, USA, slets deras värld i bitar när de drabbades av det ofattbara. 

Estelles man sköts till döds. 

© Fox2

Plötsligt var Estelle ensam med sina sex barn, sorgen efter sin make och med ett halvfärdigt hus där familjen ännu inte kunde känna sig som hemma. Nio månader senare visades ett tv-program om familjen i amerikanska kanalen Fox. Tusentals tittare berördes av familjens tragiska historia. Det fick massor av människor att reagera – och agera. 

Ett dussintal bestämde sig för att hjälpa familjen på fötter igen och la ner nästan 2 000 arbetstimmar som frivilliga volontärer för att rusta upp huset och ge barnen en trygg plats. När den 33-åriga sexbarnsmamman fick se resultatet utbrast hon: ”Det känns som om jag drömmer!”. 

© Fox2

Estelles reaktion när hon får se huset är någonting jag inte glömmer i första taget. Se när hon återvänder till huset med familjen:  

Tillsammans kan människor verkligen göra skillnad för varandra! Dela gärna den här historien med dina vänner och visa att du håller med.