Singelmamman hånas efter att ha fött 8 barn – 7 år senare vill hon ändra sitt liv

Alla som är föräldrar vet vilket jobb det är med små barn. Tänk dig då att ha tvillingar, eller trillingar att ta hand om. Det är svårt att förstå hur man skulle räcka till.

Natalie Suleman, även kallad ”Octomom”, var den andra mamman någonsin i USA som födde friska åttlingar. 2009 fick hon sex pojkar och två flickor på en gång, tack vare en IVF-behandling.

Men åttlingarna var inte Natalies enda barn. Hon hade nämligen sex små barn sedan innan. Plötsligt var hon en ensamstående 14-barnsmamma som tvingades leva på bidrag från staten för att överleva. Men pengarna räckte ändå inte och Natalie fick ta till drastiska metoder för att överleva.

Här nedan kan du höra hela Natalies gripande historia.

2012 var Natalies hem en enda röra. Hon var ensamstående, hade 14 små barn och inga pengar. Det gick så långt så att hon tvingades vända sig till porrindustrin för att kunna försörja sina barn.

Youtube

Samtidigt blev hon känd i hela USA som ”Octomom” och medverkade i flera tv-program som till exempel Dr. Phil och The Oprah Winfrey Show.

Det dröjde inte länge innan det började spridas rykten om att Natalie var en dålig mamma, och att barnen inte mådde bra. På nätet hånades hon och kallades äcklig av andra föräldrar.

Det gick så långt att socialtjänsten besökte Natalies hem. ”Octomom” omskrevs i flera medier och det gick bland annat rykten om att hon la stora delar av sitt barnbidrag på skönhetsvård. Natalie å andra sidan menade att dessa rykten absolut inte stämde.

Hennes liv höll på att falla sönder totalt.

Youtube

Men vändningen kom en dag när hon såg en av sina döttrar leka med hennes scenkläder. Natalie insåg att det inte var hållbart att arbeta som strippa och porrskådis när hon var mamma till 14 små barn. Hon bestämde sig för att lägga av och starta ett nytt liv. Hon ville hellre vara hemlös än se att sina barn växa upp med en strippa till mamma.

Natalie gjorde om hela sitt liv. Idag har ett jobb som konsult och fokuserar all ledig tid på att ta hand om sina barn, ge dem nyttig mat och en lycklig barndom.

Trots att livet som ensamstående 14-barnsmamma ibland kan vara hårt skulle Natalite inte vilja ändra på något.

”Jag ångrar inget av mina barn. Inte ett enda. Jag lever för deras skull” berättar hon.

Här nedan kan du se ett reportage om familjen.

Hur skulle du känna inför att vara föräldrer till 14 barn? Dela gärna med dig av dina tankar om artikeln i kommentarsfältet!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna