Singelpappans överraskning till dottern berör tusentals hjärtan. Detta är så fint.

Att aldrig ta någonting för givet och att överraska sina nära och kära, oavsett om det är en partner, vän eller en familjemedlem, tror jag alla kan göra mer av. Ensamstående pappan Jason Garmon bor med sina två barn, sonen Grayson och dottern Skylar, i Virginia, USA. Pappan Jason har länge funderat på om han ska gå ut och äta en bit mat och ta ett glas vin med en kvinna, eftersom han inte träffat någon på ett tag. Men så en dag hörde Jason att det skulle anordnas en far och dotter-dans, något som bland annat brukar ske på många grundskolor i USA och särskilt på Alla hjärtans dag. Jason bestämde sig för att göra något speciellt och förberedde sig på att överraska den viktigaste kvinnan i hans liv: sin dotter. Sedan dess har pappans fina initativ spridits som en löpeld och delats över 300 000 gånger. Själv kan jag bara stämma in i hyllningarna. Den här pappan förtjänar alla likes i hela världen!  

Här är Jason med sina två barn, Grayson och Skylar.

lucky

När han hörde att det skulle anordnas en far & dotter-dans, bestämde han sig för att överraska sin lilla flicka på ett hjärtvärmande sätt.

”När du bjuder ut en tjej, gör det alltid som att det vore första gången. Överraska henne alltid, försök att vinna hennes hjärta. Det spelar ingen roll om det är din dotter, din flickvän eller din fru, den dag du slutar överraska är den dag du kommer att förlora henne.”

lucky2

Tillsammans med sin son förberedda han allting, men sa ingenting i förväg. Jason höll upp en skylt med texten: Vill du gå på pappa-dotter-dansen med mig?

lucky3

Dotterns reaktion säger det mesta! Vilken underbar pappa.

luckey3

”Jag hade alltid planerat att göra något sånt här för en kvinna, men jag insåg att den viktigaste kvinnan som förtjänar min uppmärksamhet finns redan här bredvid mig. PS. Hon sa ja!”.

Jason postade överraskningen på Facebook och en av kommentarerna till pappan tycker jag summerar det hela rätt bra.
”Du lägger grunden för dina barns framtid. De kommer alltid att minnas de här små sakerna som du gör. Din dotter kommer värdera framtida killar utifrån vad du visat för henne. Hennes framtida man har väldigt mycket att leva upp till. Från en pappa till en annan, du gör ett fantastisk jobb”.

Gilla gärna om du tycker den här pappan är fantastisk. För det gör jag.