Sjuke mannen frågade läkaren om livet efter döden – det ärliga svaret var han inte beredd på

Alla har vi någon gång funderat på vad som händer med oss när vi dör. Vissa känner ingen oro medan andra inte kan sluta tänka på det, och att någon som är sjuk tänker på det är förståeligt. När jag läste den här berättelsen om en man som oroligt frågade sin läkare om livet efter döden blev jag berörd. Istället för att svara något doktorn trodde att mannen ville höra svarade hon ärligt.

En man som var allvarligt sjuk uttryckte sin oro över döden till sin läkare. 
”Jag är rädd för döden, vad finns på andra sidan?, sa mannen enligt Littlethings

Läkaren stannade upp och funderade över vad hon skulle svara den oroliga mannen, och fick ur sig ”Jag är inte säker…”. I samma stund hör de hur någon skrapar mot dörren. Det är läkarens hund som vill in till sin ägare. När dörren öppnas hoppas en lycklig hund upp i famnen på läkaren och slickar henne i ansiktet. 

”Såg du det där? Min hund har aldrig varit härinne, men han hoppade in i det okända för att han visste att hans ägare var här.”, sa läkaren. 

Läkarens ord ekade i rummet. Vad som väntar på andra sidan kunde hon inte svara på, men hon kände sig trygg med att veta att hon kommer dit hon en gång skapades. 

Dela gärna om du blev berörd av berättelsen om den ärliga läkarens svar.