Sjukliga pappan vägde över 270 kilo – men titta på otroliga förvandlingen

Att se människor uppfylla sina mål, trots till synes gigantiska hinder, är alltid inspirerande. 

Titta bara på 28-åriga Pasquale ”Fat Pat” Brocco – som länge led av sjuklig fetma. Som nybliven pappa hade han ett barn att ta hand om – men med farligt högt blodtryck och dåliga kolesterolvärden blev livet extremt jobbigt. 

När Pat vägde över 270 kilo bad hans läkare honom att ändra livsstil direkt, annars skulle Pat dö. 

Med en 1-årig son där hemma förstod Pat att det inte fanns några alternativ, han var tvungen att ändra sig. 

Pat fylldes av en nyfunnen känsla av beslutsamhet. Han tog en bild av sin överkropp framför speglen och lovade att det skulle se väldigt annorlunda ut nästa gång han tog en bild. 

Eftersom Pat var alldeles för stor för att kunna träna i de flesta träningsmaskiner, beslöt han sig för en annan metod. Varje gång han var sugen på en måltid, skulle han gå till sin närmaste köpcenter och tillbaka – en sträcka på 3 kilometer.

Pat gick denna sträcka under ett helt år, varje gång han blev hungrig. Och snart skulle Pat vara nästintill oigenkännlig. 

I oktober 2016 hade Pat förlorat mer än hälften av sin kroppsvikt och Ellen blev så imponerad av hans historia att hon bjöd honom på sin show.

Vänta tills du ser hur denna kärleksfull och inspirerande pappa ser ut idag! Dessutom har Ellen ordnat en gåva till Pat som han knappast var förberedd på… 

Håll med om att Pat förtjänar en stor jäkla applåd för att han orkade ta tag i sig själv!

Det är inte lätt att göra den resan han har gjort, men jag tror hela hans familj blir glad av få ha en son, make och pappa i livet under förhoppningsvis många år framöver!