Sjuksköterskan överraskar sin kollega som nyligen fått vårdnaden om sitt barnbarn.

Pam Medina är en sjuksköterska i Richmond, Virginia. En dag gick hon in i fikarummet på Henrico Doctor-sjukhuset där hon jobbar och fann hennes medarbetare, Sara Putnam, grävandes igenom en låda med donerade babykläder. Nyfiken frågade Pam kollegan Sara vad hon skulle med kläderna till. Det visade sig att Sara nyligen fått vårdnaden om sitt barnbarn, Isabella. Det enda problemet var beskedet om vårdnaden kommit väldigt plötsligt och Sara hade nästan ingenting hemma för att ta hand om ett barn. Pam lyssnade till Saras rörande berättelse om hela adoptionsprocessen och började i hemlighet koka ihop en plan. Samma natt gick Pam hem och funderade vidare på sin lilla överraskning. Resultatet? Minst sagt hjärtvärmande…

gos1
Facebook

Pam Medina (till vänster) är en legitimerad sjuksköterska som jobbar på ett sjukhus i Richmond, Virginia. En dag på jobbet gick Pam till fikarummet för att ta en paus. Då såg hon hur en kollega, Sara Putnam, rotade igenom en låda med donerade bebiskläder. Pam, som blev förvånad när hon såg vad som var på gång, frågade Sara varför hon satt där och grävde bland massa gamla bebiskläder.

gos2
Facebook

Det visade sig att Sara precis nyligen, och väldigt plötsligt, beviljats ​​vårdnaden om sitt barnbarn, Isabella. Men Sara hade inte hunnit fixa det som krävs för att ta hand om ett litet barn och letade därför desperat efter bebiskläder.

gos3
Facebook

I stället för att rycka på axlarna och bara ge några uppmuntrande ord, bestämde sig Pam för att göra något utöver det vanliga. Hon gick hem och berättade om vad som hade hänt på Facebook och tog kontakt med flera mammagruppper via sociala medier. Hon bad alla hon kände att donera kläder, samtidigt som Sara var helt ovetandes om sin kollegas initiativ.

”Jag förklarade att det var lite kris och bad folk att hjälpa denna fina, hårt arbetande kvinna”, säger Pam.

Pam blev helt omtumlad av den stora responsen hon fick. Hundratals främlingar hörde av sig och ville donera sina barns gamla tillhörigheter.

gos4
Facebook

Innan hon visste ordet av det så fick Pam sätta sig i bilen och köra runt hela delstaten för att plocka upp alla saker som folk ville lämna. Det var otroligt mycket jobb och Pam sov knappt en timme några hektiska dygn. Men hon ville mer än gärna hjälpa sin kollega och tog sig an uppgiften med glädje.

Folk donerade allt som Sara och hennes bebis kunde tänkas behöva: Barnvagnar, kläder, nappflaskor, nappar – allt. Men Sara hade absolut ingen aning om vad som var i görningen…

Några dagar senare körde Pam och hennes make körde till sjukhuset för att överraska Sara, som förstås blev både chockad och glad av att se sin bil fylld till brädden med bebissaker.

facebook1
Facebook

Sara gick från att inte ha någonting, till att hon fick allt som hon någonsin kunde tänkas behöva. Ögonblicket när Pam och Sara bryter samman i tårar, överväldigade av alla främmande mammors fina gest, är en stund som de båda kommer leva på länge.

”Det är här moderskap när det är som bäst. Mammor vet hur det är att verkligen behöva något”, förklarar Pam.

Titta gärna på denna fina överraskning nedan, och dela gärna denna underbara handling av vänlighet med dina vänner på Facebook!

Even today, i am still overwhelmed thinking about the generosity of all the moms on shortpump yardsale and shortpump moms classified that made this possible❤️

Publicerat av Pam Medina den 11 juni 2016