Sjuksköterska somnade av utmattning i frisörstolen – nu hyllas hemliga fotot av tusentals

Många håller nog med mig om att undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal är sanna hjältar. 

Trots att yrket är stressigt och många gånger dåligt betalt så fortsätter de kämpa varje dag för att rädda våra liv, bota våra sjuka barn och trösta våra gamla föräldrar.

Ashley Bolling blev nyligen medveten om vilken fantastiskt arbete sjuksköterskor gör. Hon arbetar som frisör och klippte nyligen en av sina stamkunder, som arbetar som sjuksköterska.

Mitt under besöket somnade kunden i frisörstolen, utmattad efter jobbet och fortfarande med sjukhuskläderna på.

Då passade Ashley på att ta en bild på hennes ben och delade sedan en underbar hyllning på sin Facebook.

Se inlägget här nedan.

Så här skrev hon i inlägget:

”Idag fick jag en riktig aha-upplevlese på jobbet när jag klippte en utmattad, sovande sjuksköterska.

Hon hade jobbat hela natten och kommit till min salong utan att gå och lägga sig. Hon köpte frukost till mig på vägen innan hon landade i min frisörstol.

Under tiden hon dåsade i stolen vilade jag hennes huvud mot min mage. Jag gjorde folieslingor på henne, men plötsligt stannade jag upp…..

Jag tittade på hennes skor. Jag undrade över hur många timmar de burit henne, och andra inom samma yrke, medan de bokstavligt talat räddat livet på de vi håller kära. Jag undrade hur många mil skorna gått. Jag undrade vad de hade klivit i. Blod? Tårar?

In och ut i oräkneliga patientrum. Jag undrade hur länge skorna hjälpt henne att stå när hon höll handen på de som inte längre kunde kämpa emot. Jag undrade hur många gånger skorna hoppat av lycka på grund av att någon besegrat en dödlig sjukdom.

Idag fick jag äran att ta hand om henne, medan skorna vilade på en stol framför henne och telefonen låg i hennes knä. Även om det bara handlade om någon timme, kände jag mig extremt ärad att få ta hand om en så hårt arbetande, inspirerande kvinna som jag är lycklig nog att få kalla min vän.

Jag har alltid respekterat dessa fantastiska superhjältar och jag är stolt över att vara syster, dotter, faster och frisör till så många inom vårdyrket.

Jag har alltid – och kommer alltid vara – tacksam för er oersättliga insats. Ni är äkta hjältar!”

Jag kan inte annat än hålla med Ashleys fina ord. Nu hjälps vi åt att hylla alla underbara sjuksköterskor där ute! Dela inlägget med dina vänner.

Publicerad av Newsner familj