Sjuksköterskan räddar bebisens liv – 4 år senare får hon ett oväntat besök

Bebisen föddes genom ett akut kejsarsnitt och var tillsammans med sin mor nära att inte överleva.

På intensivvårdsavdelningen kämpad sjuksköterskan under flera månader och höll den lilla bevisen vid liv.

Fyra år senare, en vanlig dag på jobbet, får hon ett tårgripande besök av en speciell liten pojke hon aldrig kunnat förutspå träffa igen.

När mamman Sarah skulle föda sin son var det på väg att sluta i katastrof. Både mor och bebis kämpade för livet på operationsbordet och läkarna tvingades till att genomföra ett akut kejsarsnitt.

Den nyfödda bebisen Connor låg på intensivvårdsavdelningen i två månader och vid sin sida hade han sjuksköterskan Gwenn.

Bildkälla: Youtube / AHS Channel

Gwenn tog hand om honom och hade till och med sytt små kläder till bebisarna som de hade på sig. Connor klarade sig och växte till en frisk pojke – men familjen var fast beslutna om att på något sätt kunna tacka sjuksköterskan som räddades deras sons liv. 

Bildkälla: Youtube/ AHS Channel

En dag, fyra år senare, kallas Gwenn in till ett möte på sjukhuset. Men det var inget vanligt möte.

Efter hon sett en film på den nu friska Connor skulle hon få sin livs överraskning. Bakom henne kommer den fyraårige pojken med familj in i rummet och Gwenn tror knappt sina ögon.

Bildkälla: Youtube / AHS Channel

”Jag är hedrad, rörd och chockad. Jag är så glad at jag kunde göra en så stor inverkan på någons liv. Det betyder att allt är värt det, att allt du gör som du lägger ner din själ i betyder någonting för familjen”, säger Gwenn.

Se det hjärtvärmande historien i videon nedan.

Sjuksköterskor gör ett otroligt viktigt arbete och det är inte ofta de blir uppmärksammade för deras slit. Dela gärna artikeln och hjälp oss att lyfta fram Gwenn och alla andra sjuksköterskor som de stora hjältar de är.