Skådespelaren går tragiskt bort – då avslöjas otrolig historia om hans ödmjukhet

Militären Kyle Upham hade gift sig med sin fästmö precis innan han ryckte ut i tjänst. När han sedan återvände till USA år 2004 så bestämde sig paret för att de ville fira äktenskapet med nya bröllopsringar – och gav sig ut på jakt.

Snart såg de något glimrande vackert. Där låg de, två perfekta ringar som Kyle och Kristen så gärna ville ha för att fira sin starka kärlek. Enda problemet? Priset låg på 10 000 dollar, nästan 85 000 kronor.

Det var helt enkelt för mycket för att de skulle kunna ha råd. Paret lämnade besviket butiken – men då ringde telefonen.

På andra sidan luren fanns ägaren till butiken, Irene King. Hon bad paret att vända tillbaka direkt.

”En av kvinnorna kom ut med en påse och sa bara ’här är din bröllopsring’. Jag tror att vi tappade hakorna båda två”, säger Kristen till CBS.

Bildkälla: Youtube

En okänd välgörare hade lagt en förmögenhet för att betala Kyle och Kristens bröllopsringar. Vem som låg bakom den otroliga gesten fick de inte veta – och de trodde att de aldrig heller skulle få veta sanningen.

Bildkälla: Youtube

Men nio år senare, i november 2013, förändrades allt. Den populäre skådespelaren Paul Walker, känd från ”The Fast and the Furious”-filmerna, gick tragiskt bort – och på Walkers officiella Facebook-sida började berättelser om hans generösa och osjälviska personlighet att strömma in. 

Ett av inlägget var skrivet av Irene King – ägaren till butiken.

Bildkälla: Youtube

Där fanns också förklaringen till det nio år långa mysteriet. Hon berättade hur Paul Walker hade befunnit sig i butiken just den där dagen 2004, och hur han hade hört paret diskutera sina drömmars bröllopsringar och hur de tyvärr inte haft råd.

Walker hade därför viskat till personalen att sätta upp det på hans nota – och bad om att det skulle förbli en hemlighet. Därefter betalade han och lämnade butiken.

Bildkälla: Youtube

Efter Walkers bortgång fick paret Kyle och Kristen till slut veta sanningen bakom gåvan – en historia om en ödmjuk skådespelare med ett hjärta av guld.

”Det är än i dag det mest generösa någon person någonsin har gjort för mig”, säger Kristen till CBS.

Bildkälla: Youtube

Här kan du se ett videoklipp om händelsen:

Dela gärna vidare den fina berättelsen till alla dina vänner!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna