Skolbarn sjunger födelsedagssången för äldre dam när hon som vanligt vinkar åt dem utanför huset.

Doris Vehar i Mentor i Ohio, USA, började det hela för fem år sedan. Då gick hennes barnbarn Marissa i lågstadiet så varenda morgon gick hon ut från huset för att vinka åt skolbussen när den åkte förbi utanför hennes hus. Hennes barnbarn åker inte längre med skolbussen men Doris har inte slutat att vinka. Varenda morgon i fem år har hon vinkat åt skolbussen – och har blivit ”farmor” för barnen som alla älskar henne. Så när hon nyligen fyllde 88 år fick hon världens överraskning från barnen.  

Det är en tradition numera. När buss 46 kör förbi utanför Doris hus står hon där och vinkar och kastar slängkyssar, rapporterar Cleveland.com.

– Jag älskar vartenda ett av de 35 barnen. Med paraply, snö, vind, sol, jag bryr mig inte, jag ser de här barnen varje dag, säger Doris till Morning Journal.

Nyligen fyllde Doris 88 år och hennes granne, Kathy, som ser Doris ge sin kärlek till skolbarnen varje morgon ville att dagen skulle bli speciell för den äldre damen. Så hon berättade i förväg för busschauffören om den stora dagen.

När födelsedagen var kommen och hon som vanligt gick ut för att hälsa skolbarnen fick hon en överraskning. De lutade sig alla ut genom fönstren på bussen och sjöng ”Happy birthday”, födelsedagssången, för kvinnan de kallar ”farmor”. Samtidigt filmade grannen Kathy det hela och lade upp på Facebook.

Nu har videon på den fina gesten från barnen blivit viral.

– Det här är som en vacker dröm. Jag har gått ut varje dag för att hälsa på de här barnen. Jag älskar varenda en av dem. Men det här året är det något särskilt med bussen. Jag vet inte vad det är, men det har fångat mig. De är så älskvärda, säger Doris till Cleveland.com.

Här kan du se videon på barnen och ”farmor”.

These children on a school bus help a grandma celebrate her birthday with the sweetest gesture.

Posted by Poke My Heart on Monday, March 14, 2016

Tycker du också att detta var fint? Dela gärna vidare!

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna