Skötbordet skar upp huden på bebisen. Nu vill mamman varna andra föräldrar.

När Hayley Turner från Storbritannien skulle ta med sin lilla son Samuel in på en offentlig toalett för att byta blöja på honom hände något som hon verkligen inte hade räknat med. När hon la ner honom på skötbordet började den lilla pojken omedelbart att skrika.

”Jag avfärdade det och tänkte att han bara var trött, kall och grinig så jag bytte på honom så fort som möjligt så att jag kunde ge honom en kram och lugna ner honom”, skriver Hayley på Facebook.

Men när hon lyfte upp honom fick hon se något som gjorde henne både chockad och oerhört upprörd.

Efter att ha lagt sin lilla son på skötbordet på den offentliga toaletten trodde Hayley att det skulle bli ett snabbt och enkelt projekt att byta pojkens blöja. Men det skulle visa sig att så inte var fallet.

FOTO: Skärmdump Youtube

För när hon tog sin lilla pojke i famnen och tittade på hans rygg upptäckte hon att han var alldeles rödfläckig.

Hayley Turner (Facebook)

”Det visade sig att något avskum tyckte det skulle vara ”kul” att sätta fast häftstift på skötbordet”, skriver Hayley.

FOTO: Hayley Turner (Facebook)

 Pojken hade alltså lagts ned rakt på de vassa häftstiften som sedan hade gått in i hans hud och gett honom små röda märken över hela ryggen.

”Eftersom att han inte är gammal nog att tala om för mig att det gjorde ont ser han nu ut som en nåldyna med totalt 5 hål! Arg räcker inte ens för att beskriva hur jag känner. Det känns sorgligt att det här måste göras, men min varning lyder: KOLLA SKÖTBORDET!!”

Hayley Turner (Facebook)

Hayleys varning har delats vidare över 100 000 gånger. Och det verkar dessvärre inte vara första gången det händer, i kommentarerna uppmärksammar en privatperson läsarna om att detta hänt tidigare, den gången råkade flera barn ut i det engelska området Oxfordshire.

 

Jag hjälper till att dela mammans viktiga varning vidare så att alla föräldrar får reda på den – kontrollera alltid skötbordet innan du lägger ner ditt barn på det!

 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna