Sköterskan rycker upp nyfödda bebisen gör det vidriga medan kompisen filmar – får nätet att koka

Att jobba men nyfödda bebisar är någonting många drömmer om, de är så små och söta, och doftar så där underbart gott som bara nyfödda gör.

När du kommit till förlossningen för att föda, tar du nog för givet att alla som jobbar där älskar barn och kommer göra precis allt för ditt nyfödda knyte.

Men att älska barn räcker inte, det krävs både ansvar, noggrannhet och omtanke när man tar hand om de små och mycket fragila kropparna.

Några som hamnat på helt fel avdelning var två tjejer under utbildning för att bli sjuksköterskor på ett sjukhus i Florida, USA.

Facebook/Emirates247

Det var medan de skulle ta hand om en nyfödd bebis som en av de unga kvinnorna lyfte den bebisen och gjorde dans-rörelser med barnets armar. Som om inte det vore dumt nog tog hennes kompis upp sin kameramobil och filmade hela förloppet.

Samtidigt hörs hon skrattande säga:

”Vi kommer hamna i helvetet för det här”.

Någonting som ändå indikerar på att hon förstår att detta inte är ett vettigt sätt att hantera nyfödda på.

Facebbok/WJXT4VicMicolucci

Men deras dumhet tog inte slut där, de lade dessutom ut videon på sociala medier tillsammans med en bild, där den ena av dem pekar finger åt ett annat spädbarn. Till bilden har hon skrivit texten:

”Hur jag tycker om dessa små djävlar”.

Men där tog det roliga slut.

Facebook/WJXT4VicMicolucci

Så fort videon och bilden började cirkulera på nätet var det flera som hörde av sig till sjukhusets ledning och undrade vad det var som försiggick.

Omedelbart togs sköterskorna ur tjänst, i väntan på utredning.

Det är skrämmande att se hur människor kan uppföra sig så fort man vänder ryggen till.

Det var nästan tur i oturen att de var dumma nog att avslöja sig själva så att det förhoppningsvis inte får komma i närheten av små barn igen.

Här kan du se den stötande videon, varning för starka bilder!

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook, dessa fall måste uppmärksammas så att de skyldiga får sona för sina brott!