Släkt och vänner tror att de ska få hälsa på 1 liten bebis, men då visar det sig att paret har fått tvillingar.

Att få reda på att du ska bli förälder är ett av de största glädjebeskeden du kan få i livet – och ett lika spännande besked är det när du får veta om det är en pojke eller flicka som är på gång. Sharon och Korey Rademacher bestämde sig dock för att de inte skulle berätta något om barnets kön för släkt och vänner, så att alla bekanta istället skulle få leva i spänd förväntan tills det var dags för födsel. Men det var inte allt. Paret hade tidigare fått reda på den glädjande överraskningen att de skulle få tvillingar – ett annat besked som de valde att inte berätta för omgivningen för att göra överraskningen ännu större och härligare. Så när släkt och vänner på den stora dagen äntrade rummet för att välkomna en bebis och få reda på könet – ja, då fick de istället möta två små söta bebisar. Reaktionerna är verkligen underbara, snacka om förvåning!

Som tur bestämde sig paret också för att filma hela förloppet så att omvärlden har kunnat ta del av de härliga reaktionerna.

En kamera spelar därför in när bekanta öppnar dörren och kommer in för att hälsa grattis – men häpnar av faktumet att det ligger två bebisar i Sharons famn.

Titta bara på det här underbara klippet:

Tycker du att detta var fint? Dela gärna vidare till dina egna vänner och släktingar så att de kan ta del av den underbara videon.