Små ringbärarna går längs altaret – då har de ingen aning om vad som ska hända 20 år senare

Att gå ner för altaret med sin stora kärlek är ett stort ögonblick i livet, och något man förhoppningsvis bara gör en gång i livet. Men ett ungt förlovat par fick uppleva det stora tillfället två gånger i livet, det var nämligen längs ett altare de träffades för allra första gången. 

Briggs Fussy var bara två år när han var ringbärare på sin gudmors bröllop. Med hela livet framför sig tågade han försiktigt ner längs altaret tillsammans med den okända blomsterflickan, men då hade han ingen aning om att deras öden var menade att förenas senare i livet. 

2007 började Briggs gymnasiet. Där träffade han en tjej vid namn Brittney, som tyckte att hans namn var bekant. Brittney gick hem och frågade sin mamma om honom, som genast tog fram ett foto från när barnen gick längs altaret tillsammans för många år sedan. 

Tiden på gymnasiet gick, och Briggs och Brittney fattade snabbt tyckte för varandra. De umgicks mycket och började sedan att träffas som ett par. Två år senare stod de tillsammans längs altargången igen, men dessa gång som nyfgifta. 

 

Att de små barnen träffades längs altaret och gifte sig 20 år senare tror Briggs var menat. ”Det var ödet”, har han sagt i flera intervjuer

Ibland händer saker för otroliga för att vara en slump. De här parets första möte får mig att tro på ödet, dela gärna om du också gör det.

 

 
 

Läs mer om...