Som nykära efter 68 år som gifta – de här bilderna visar att äkta kärlek varar för evigt

Kärlek mellan två personer är något fantastiskt som man bör ta till vara på. Vissa hittar sin andra halva tidigt i livet och andra sent, men oavsett vilket så vet man när man hittat ”den rätte”, och då släpper man inte taget om personen. 

Hur vet man att någon är den rätte då? det märker man. Se bara på det här paret som varit gifta i 68 år. Bilderna hyllas och delas just nu över hela internet, för att de visar att äkta kärlek varar för evigt. 

68 år är en lång tid, för vissa till och med en livslängd. Så många år har Ollie, 83, och Donald, 87, varit gifta. Men aldrig har det tröttnat på varandra, tvärtom. Sedan 30 år tillbaka bor d epå en gård i Kentucky, USA. Där lever de en mysig vardag där de tar hand om kor och odlar grödor och tobak. 

För att fira 68 år som gifta valde de att föreviga sin kärlek till varandra, genom att låta sig fotas av en fotograf. 

Man riktigt ser hur kära de är. 

 

Fotografen som fick äran att fota dem heter Paige Franklin. Hon blev så tagen av parets kärlek att hon delade med sig av sin upplevelse på Facebook.
– Vissa gånger under min karriär har jag lutat mig tillbaka och tänkt ”wow, vad jag älskar mitt jobb”. Det här var verkligen en sådan gång, skriver hon. 

Fotograferingen ägde rum på parets gård i Kentucky, USA. Då Ollie sytt olika lapptäcken i flera år användes ett av hennes täcken i fotograferingen. Fotografen passade på att fråga Donald vad som gjorde honom mest stolt över Ollie, då svarade han: 
– Jag kan inte säga bara en sak. Hon är fantastisk hela hon, det berättar ABC News

Alla bilder har publicerats av fotografen på Facebooksidan Love What Matters, där bilderna delats över 4 000 gånger.  

Bildkälla: Love What Matters

Jag blev alldeles varm inombords av att se dessa bilder. Det här visar att sann kärlek är övervinnlig. Dela gärna om du också tror på äkta kärlek.