Sonen återförenas med sin mamma efter 10 år isär och inte ett öga är torrt.

Det finns inget finare än ett kärt återseende med någon man håller nära hjärtat. Ju längre tid som har gått, desto starkare brukar reaktionerna vara – och om det dessutom är en överraskning, då kan man förbereda sig på gråtfest.

Det här klippet, som just nu gör succé på nätet, är ett sådant magiskt ögonblick mellan son och mamma – som äntligen återförenas efter att ha varit ifrån varandra i 10 år.

När Jeffrey kommer hem från jobbet en dag får han en stor chock. Där, i vardagsrummet, står hans bror Axel som har flugit in från Florida. Bröderna har inte träffats på fyra år och Jeffrey blir överlycklig över det oväntade besöket.

Men det är inte allt.

Jeffrey och Axels mamma Madeline bor i Libreville, Gabon – 23 timmars flygresa bort från USA där sönerna bor. Jeffrey och hans mamma har haft ständig kontakt via telefon och videochatt men faktorer som den långa distansen, pengar och behovet av visum har inneburit att de inte kunnat träffas på hela 10 år.

Nu har dock brorsan Axel kokat ihop en alldeles speciell överraskning. Han har fixat med visum och flugit in sin mamma hela vägen från Gabon.

”Axel berättade för mig dagen innan att han och hans mamma skulle flyga in för ett överraskningsbesök. Jag städade huset riktigt fint och höll hemligheten dold för Jeffrey”, skriver Jeffreys fru på Youtube.

Jeffrey är glad bara över att se sin bror i inledningen av klippet – men ögonblicket då han dessutom får återförenas med sin mamma lämnar inte ett öga torrt. Det här är kärlek – och Jeffreys reaktion säger egentligen det mesta om deras starka band till varandra.

Jag blir helt tårögd. Dela gärna vidare så fler kan bevittna den rörande återföreningen mellan son och mamma!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna