Sonen blir förvånad när mamma skickar låda med skräp – då upptäcker han en liten lapp

Alla, inte minst mammor, vet att tonåringar kan vara svåra att ha att göra med.

Det visste även den här mamman, vars son gick på en skola i en annan stad.

En dag när sonen hämtade ut två paket på posten var det godis i det ena. Men när han öppnade det andra blev han ställd – ända tills han hittade en liten lapp.

Connor hade flyttat hemifrån för att gå på skolan i en annan stad. En dag under sitt första år hörde han från sin mamma Terri som berättade att hon skulle skicka ett paket till honom.

Exalterad vad det kunde vara gick han till postkontoret för att hämta ut paketet, men väl där var det inte ett, utan två paket som väntade. 

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Utan att tänka mer på det tog han med sig båda paketen. Väl hemma öppnade han det ena i vilket hans favoritgodis fanns, precis som hans mamma lovat.

Men när han lyfte på locket till det andra förstod han ingenting.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Paketet var fullt med sopor, allt från gamla papper till läskburkar.

Connor började undra om inte hans mamma skickat med det av misstag eller att det blivit något fel på posten. Men när han hittade en liten lapp i lådan var han tvungen att ringa sin mamma och fråga.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Mamma Terri svarade och fick höra vad paketet innehöll, någonting som givetvis inte var en slump. Hon berättade för sin son att det var skräp från hans gamla rum – och om hon skulle betala för hans skolgång fick han se till att ta ut soporna när han var hemma. 

Connor blev tagen på sängen men förstod att hans mamma hade rätt. Hädanefter lär det säkerligen vara ett väldigt rent rum Connor lämnar bakom sig när han besöker sin mamma i hemstaden.

Mammor vet alltid bäst. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker mamma Terris spratt på sin son var fyndigt!