Sonen förlorar auktionen om pappans sista ägodel. Men se nu vad killen i hatt gör för honom. Hjärtevärmande!

Det finns inget värre än när ett liv rycks ifrån oss och vi aldrig mer får träffa någon som står oss nära. Om du har tur kanske det finns ett underbart minne som du kan bära med dig och som läker såren någorlunda – men tyvärr är det inte alltid möjligt. Därför såg Tanner Brownlee en gyllene chans när hans bortgångna pappas gamla polisbil skulle auktioneras ut till privatpersoner. Tanner hade visserligen sedan tidigare flera minnen från pappan, som hade dött i tjänsten när Tanner bara var en liten pojke, men han hade inget som han alltid kunde använda, hålla nära och hedra fadern med. Efter att ha samlat ihop pengar från vänliga medmänniskor åkte så Tanner iväg till auktionen, förväntansfull och redo för att lägga beslag på den gamla polisbilen. Men där gick inte allt som planerat.  

Tanner trodde att han hade fått ihop tillräckligt mycket pengar via den insamling han anordnade strax innan den stora dagen – men snart skulle det visa sig att pengarna inte alls räckte till för bilen. En man i cowboyhatt, som stod längst bak i lokalen, var också angelägen om att vinna auktionen och Tanner fick därför se sig överbjuden.

Men när mannen klev fram för att hämta bilnycklarna förändrades allt. Istället för att ta dem och köra iväg gick han nämligen fram till Tanner… och räckte över nycklarna som en gåva.

Tanner blev så överrumplad av den underbara gesten att han började gråta. Han hade ingen aning om att någon hade planerat att skänka honom polisbilen som den bortgångne fadern hade använt.

Tack vare detta fick alltså pappa Sams bil till slut komma dit den förtjänade – hem till familjen Brownlee.

Här kan du se tv-inslaget som 7 NEWS gjorde om händelsen:

Det är underbart vilka medmänniskor vi har där ute och det känns så bra att sonen fick sitt efterlängtade minne av pappan. Dela gärna vidare texten på knappen här under om du också tycker att det var fint gjort av mannen i hatt.