Sonen har precis fått sin första lön – då väljer han att betala av föräldrarnas huslån

För mig handlar julens sanna budskap om att visa kärlek och värme till sina närmaste. Men julen har i modern tid allt mer kommit att handla om julklappar. Det är jag inte särskilt förtjust i – om nu inte gåvan är någonting alldeles extra som dessutom signalerar det allra viktigaste: att vi ska ta hand om våra nära och kära.

Den här 21-årige sonens julklapp till sina föräldrar ett perfekt exempel på en sådan gåva.

Det där brevet må ha varit enkelt och litet i sin fysiska form, men i form av gest var det för både mamman och pappan större än allt. Pavin Smith heter 21-åringen som skrivit brevet till sin familj. Han är en talangfull idrottare som det här året blev värvad av Arizona Diamondbacks, ett lag i den amerikanska baseboll-ligan. I och med påskriften av kontraktet blev 21-åringen miljonär över en natt. En otrolig sannsaga.

Men Pavin agerade inte som många andra unga idrottare som blir miljonärer. Istället för att köpa sig en dyr sportbil eller andra flådiga saker bestämde han sig för att tacka människorna som ligger honom allra närmast hjärtat: sin familj.

I ett hjärtevärmande brev till sina föräldrar avslöjade han sin julklapp till dem: ”Tack för att ni har uppfostrat mig i ett underbart hem fyllt av kärlek. Tack vare alla era uppoffringar har ni gjort mig till den jag är i dag. Jag vill att vårt barndomshem ska vara vårt.”

Julklappen? Att Pavin betalar av hela lånet som mamma och pappa har på huset. Ögonblicket när den 21-årige sonen gav föräldrarna den överväldigande julklappen förevigades på video. Kolla in det här nedanför.

Att den här 21-åringen visar en sådan tacksamhet och kärlek gentemot sina föräldrar värmer verkligen i juletider. Dela gärna för att sprida julens sanna budskap om kärlek, värme och gemenskap!